HerNews.gr
Διεθνή

Άμπερ Χερντ: Παίρνει το…. καπελάκι της και φεύγει από το Hollywood- Μετακομίζει στη Μαδρίτη

Amber Heard

Η Άμπερ Χερντ φέρεται να εγκατέλειψε το Χόλιγουντ και μετακόμισε στη Μαδρίτη της Ισπανίας.

«Μπορώ να αποκαλύψω ότι η Άμπερ Χερντ εγκατέλειψε το Χόλιγουντ και μετακόμισε αθόρυβα στην Ισπανία με τη μικρή της κόρη», ισχυρίστηκε η Alison Boshoff της Daily Mail σε άρθρο που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη. 

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, μια φίλη της Χερντ είπε: «Είναι δίγλωσση στα ισπανικά και είναι χαρούμενη εκεί, μεγαλώνοντας την κόρη της μακριά από κάθε “θόρυβο”».

«Δεν νομίζω ότι βιάζεται να επιστρέψει στη δουλειά ή στο Χόλιγουντ, αλλά πιθανότατα θα επιστρέψει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, για το σωστό έργο», εξήγησε η φίλη της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail. 

Τα πούλησε όλα και έφυγε!

Συγκεκριμένα, η Άμπερ Χερντ πούλησε το σπίτι της στο Yucca Valley της Καλιφόρνια, τον Ιούλιο του 2022 για 1,1 εκατομμύρια δολάρια. 

Από τότε, έχει περάσει αρκετό χρόνο στην Ισπανία. Τον περασμένο Οκτώβριο, η σταρ φωτογραφήθηκε με μπικίνι στις παραλίες της Πάλμα ντε Μαγιόρκα. 

Μέρες πριν, είχε εντοπιστεί να παίζει με την 2χρονη κόρη της σε ένα παιδικό πάρκο κατά τη διάρκεια της ισπανικής απόδρασής της. Η Χερντ έχει σε μεγάλο βαθμό κρατήσει το παιδί της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που  το καλωσόρισε μέσω παρένθετης μητέρας  τον Ιούλιο του 2021. 

Η πολύκροτη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ

Η υποτιθέμενη μετακίνηση της στην Ισπανία έρχεται σχεδόν ένα χρόνο μετά  τη δίκη της για συκοφαντική δυσφήμιση με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ.

Ο Τζόνι Ντεπ μήνυσε τη Χερντ για 50 εκατομμύρια δολάρια  το 2019, υποστηρίζοντας ότι είπε ψέματα ότι την κακοποίησε με σκοπό να πάρει περισσότερα χρήματα για τη διευθέτηση του διαζυγίου τους. 

Ένα χρόνο αργότερα, η πρώην σύζυγός του τον μήνυσε για 100 εκατομμύρια δολάρια .

Η δίκη ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2022 με το δικαστήριο να διατάζει τη Χερντ να πληρώσει στον Ντεπ 10 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση συν 350.000 δολάρια ως αποζημίωση  για τη δυσφήμιση του ηθοποιού σε ένα  άρθρο που έγραψε η Άμπερ Χερντ για την Washington Post.

Η Χερντ ζήτησε αργότερα  από τον δικαστή να πετάξει την ετυμηγορία των ενόρκων και ζήτησε επανάληψη της δίκης, ισχυριζόμενη ότι η απόφαση  δεν υποστηρίχθηκε από στοιχεία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέβιν Κόστνερ: Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 18 χρόνια γάμου

Her News

Μπραντ Πιτ – Ινές ντε Ραμόν: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους! Τη σύστησε στα παιδιά του

Her News

Γουίλ Σμιθ: Δέκα χρόνια αποκλεισμός για το χαστούκι του αιώνα στον Κρις Ροκ

Her News b