HerNews.gr
Διεθνή

Κέβιν Κόστνερ: Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 18 χρόνια γάμου

Διαζύγιο «βόμβα» έσκασε στο Hollywood, αφού η σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Σύμφωνα με το TMZ, η σχεδιάστρια κατέθεσε τη Δευτέρα αίτηση μετά από 18 χρόνια γάμου, επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές».

Στην αίτησή της, η 49χρονη ζήτησε την κοινή επιμέλεια των τριών παιδιών τους: Κάιντεν, 15 ετών, Χέις, 14 ετών και Γκρέις, 12 ετών.

Ωστόσο, δεν ζήτησε κάτι παραπάνω από την περιουσία, καθώς υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο.

«Με μεγάλη θλίψη, συνέβησαν γεγονότα τα οποία οδήγησαν στη διάλυση του γάμου» επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του 68χρονου ηθοποιού. «Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του ίδιου, της Κριστίν και των παιδιών τους, καθώς διανύουν αυτή τη δύσκολη στιγμή». Ο Κόστνερ από την πλευρά του ζήτησε και εκείνος την κοινή επιμέλεια των παιδιών.

Η γνωριμία του Κέβιν Κόστνερ με την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 1999, λίγο μετά τον χωρισμό του Κόστνερ από την Μπρίτζετ Ρούνεϊ, με την οποία απέκτησε τον γιο του Λίαμ ο οποίος είναι 27 ετών. Μετά από έναν σύντομο χωρισμό το 2003, η Μπαουμγκάρτνερ και ο Κόστνερ επανασυνδέθηκαν τον επόμενο χρόνο και παντρεύτηκαν.

Τον Μάιο του 2007 υποδέχτηκαν τον μεγαλύτερο γιο τους, Κάιντεν, και τον Φεβρουάριο του 2009 τον δεύτερο γιο τους, Χέις. Την επόμενη χρονιά, το ζευγάρι καλωσόρισε την κόρη τους, Γκρέις.

Ο Κόστνερ ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη Σίντι Κόστνερ, ωστόσο χώρισαν το 2004. Έχουν επίσης τρία παιδιά: Την Άνι, 39 ετών, τη Λίλι, 36 ετών, και τον Τζόε, 35 ετών.

Δυσκολίες και στα επαγγελματικά για τον Κόστνερ

Δεν είναι δύσκολη η κατάσταση μόνο στην προσωπική ζωή του ηθοποιού αλλά και στην επαγγελματική. Το διαζύγιο έρχεται μετά την ακύρωση της σειράς Yellowstone στην οποία ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε για πέντε σεζόν.

Η καριέρα του πήρε τα πάνω της και ο ρόλος του John Dutton του χάρισε Χρυσή Σφαίρα. Η σειρά σύμφωνα με πληροφορίες ακυρώθηκε λόγω της διαμάχης του Κόστνερ με τον δημιουργό της σειράς Τέιλορ Σέρινταν.

«Υπάρχει σεβασμός, αλλά υπάρχουν και τριβές», είπε πηγή από την παραγωγή για να συνεχίσει: «Ελπίζουμε ότι θα λυθεί. Είναι πολύ μεγάλη σειρά για να μην τακτοποιηθούν τα πράγματα. Ελπίζουμε ότι ο Κέβιν θα επιστρέψει για τα υπόλοιπα επεισόδια, αν όλοι συνεργαστούν, αλλά φαίνεται ότι το “Yellowstone” θα τελειώσει μετά από αυτή τη σεζόν».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ινδία: Στους 35 οι νεκροί από την κατάρρευση δαπέδου σε ινδουιστικό ναό

Her News

Τζέισον Μομόα: Διαφημίζει ολόγυμνος τη βιώσιμη βότκα του

Her News

Suzanne Somers: Το μαγευτικό σπίτι της στο Παλμ Σπρίνγκς πωλείται για 9 εκατ. δολάρια (ΦΩΤΟ)

HerNews ka