HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Καράβας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη συνέντευξη που προκάλεσε – «Δεν θα πω ψέματα, στεναχωρήθηκα»

Ο Γιώργος Καράβας είναι αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών λόγω όσων είπε στην εκπομπή “Night Out” για τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και την πίστη που έχει στον εαυτό του.

Το μοντέλο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Πέμπτης και εκείνος απάντησε για πρώτη φορά στον σάλο που δημιουργήθηκε μετά από τις δηλώσεις αυτές και τα επικριτικά σχόλια που άκουσε ξεκαθαρίζοντας τη θέση του.

«Σε ανθρώπινο επίπεδο στεναχωρήθηκα, δε θα πω ψέματα. Έδωσα μια συνέντευξη, απάντησα στις ερωτήσεις που μου έθεσε ο παρουσιαστής της εκπομπής και πάνω σε αυτές τις ερωτήσεις προσπάθησα να απαντήσω με ειλικρίνεια και να βγάλω την αλήθεια μου.

Μπήκα στη διαδικασία να δω την εκπομπή, να δω τη συνέντευξή μου αρκετές φορές» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

«Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που εξέφρασα ήταν τα όνειρά μου, τους στόχους μου και τίποτα παραπάνω. Δε βγήκα ποτέ να πω κάτι για το οποίο δεν ερωτήθηκα και νομίζω ότι σε κάθε φάση της ζωής μας πρέπει να βγάζουμε προς τα έξω με ειλικρίνεια τα θέλω και τα όνειρά μας.

Ο στόχος μου τηλεοπτικά, όπως είπα, είναι να βάζω τον εαυτό μου και την ενέργειά μου σε κάτι που μου ταιριάζει και να δίνω το καλύτερο δυνατό» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας ξεκαθαρίζοντας τη θέση του για όσα ανέφερε στο Night Out.

Το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Ραφαέλα Ψαρρού και το Shopping Star

Για τη συνεργασία του με το Star και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή με τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού είπε:

«Η συνεργασία μου με το GNTM έχει ολοκληρωθεί. Από εκεί και πέρα η σχέση μου με το Star είναι άψογη και οι δίαυλοι επικοινωνίας με το κανάλι είναι ανοιχτοί.

Δοκιμαστικό για το Shopping Star δεν έχω κάνει. Δεν το χω σκεφτεί ποτέ το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Σαφέστατα πρόκειται για ένα πολύ πετυχημένο πρότζεκτ.

Το να κάνω πρωινό με τη γυναίκα μου είναι κάτι που δεν το έχω σκεφτεί. Έχω ερωτηθεί και στο παρελθόν αλλά δεν το έχω σκεφτεί».

Τέλος, ο Γιώργος Καράβας ανέφερε, «Μπορώ να με φανταστώ εκτός τηλεόρασης. Είμαι επαγγελματίας. Κάνω και άλλα πράγματα εκτός τηλεόρασης. Προτάσεις από άλλα κανάλια δεν έχω δεχτεί».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Όλα για τη Ζωή μας»: Καλεσμένοι ο Αγησίλαος Μικελάτος και ο Νίκος Κουρής

Her News

Ο Μάκης Δελαπόρτας έκανε νοήματα στην Δέσποινα Στυλιανοπούλου να χάσει στα χαρτιά για να μη… θυμώσει η Ρένα Βλαχοπούλου

Her News

10 Χρόνια Happy Day στον Alpha!

HerNews ka