HerNews.gr
Beauty

Sydney Sweeney: Η ανατρεπτική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της για το after party των Όσκαρ

Αν και  το Anyone But You δεν ήταν έτοιμο για κανένα βραβείο στα Όσκαρ του 2024 , η Sydney Sweeney έβαλε τα δυνατά της για να εντυπωσιάσει στο after party.

Αφού η Billie Eilish έγινε η νεότερη δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ, η Emma Stone πήρε το βραβείο της Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας και όλοι από τη Zendaya μέχρι την Ariana Grande κοσμούσαν τη σκηνή ως παρουσιαστές, όλα τα μεγαλύτερα αστέρια κατευθύνθηκαν προς τα πού; Προς το Vanity Fair  Oscars After Party, φυσικά.

Όπως συμβαίνει συνήθως με το διάσημο after party, όλοι οι καλύτεροι και πιο λαμπεροί του Χόλιγουντ ήταν παρόντες, ακόμα κι αν δεν ήταν στην τελετή απονομής των βραβείων. Φέτος, οι παρευρισκόμενοι ήταν η Kendall Jenner, η Cardi B και η Sydney Sweeney, που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί με ένα ολοκαίνουργιο bob.

Λιγότερο από μια εβδομάδα πριν, η Sweeney βρέθηκε στο Παρίσι για να παρευρεθεί στην επίδειξη της Εβδομάδας Μόδας της Miu Miu. Ενώ βρισκόταν εκεί, η ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της με ένα κυματιστό, βρεγμένο στυλ lob χτένισμα. Ωστόσο, μετά τα Όσκαρ, φαίνεται ότι έκοψε το lob της σε ένα καλοσχηματισμένο bob.

Φτιαγμένο από δύο συχνούς συνεργάτες στα μαλλιά της Sweeney,  Glen Oropeza και Jacob Schwartz , το κούρεμα και το χρώμα ήταν custom made για τη μεγάλη της εμφάνιση.

Ο λόγος για μια τόσο μεγάλη αλλαγή; Η Sweeney χρειαζόταν τα καλύτερα μαλλιά για να συνδυάσει το φόρεμα Marc Bouwer, το οποίο αρχικά περπάτησε στο κόκκινο χαλί για πρώτη φορά πριν από δύο δεκαετίες η Angelina Jolie στα Βραβεία Όσκαρ το 2004.

Το νέο κόψιμο έπεσε ακριβώς πάνω από τους ώμους της, χωρίς να τους ξεπερνάει. Πρόσθεσε επίσης προς τα μέσα μπούκλες στις άκρες των μαλλιών της, διαμορφώνοντας το πρόσωπο της Sweeney και προσθέτοντας ακόμα περισσότερο δράμα – αποπνέοντας όλα τα vibes του Old Hollywood, ειδικά σε συνδυασμό με το φόρεμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanity Fair (@vanityfair)

Εκεί που τα παλιά της μαλλιά ήταν λαμπερά ξανθά, αυτή ήταν μια πιο συγκρατημένη απόχρωση με φωτεινές ανταύγειες παντού.

Sydney Sweeney: Έκανε την πιο εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Foundation: Όσα πρέπει να ξέρεις για αυτά που έχουν matte αποτέλεσμα!

HerNewskl

Kim Kardashian: Ποια είναι η αγαπημένη της αντιγηραντική θεραπεία;

HerNewskl

Πως να καταλάβετε τι τύπο δέρματος έχετε και γιατί είναι σημαντικό να το γνωρίζετε

HerNews ka