HerNews.gr
Διεθνή

Σαμάνθα Μαρκλ: Η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν εικάζει ότι εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι οδεύουν προς χωρισμό

Η εν διαστάσει ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ πιστεύει ότι δούκισσα και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι, θα μπορούσαν να οδεύουν προς το χωρισμό.

Παρά το γεγονός ότι δεν είχε καμία σχέση με τη Μέγκαν Μαρκλ από το 2014, η Σαμάνθα ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο GB News αυτή την εβδομάδα ότι «είδε σημάδια» ότι η Μέγκαν ήταν σε «διαμάχη» με τον Χάρι.

«Είναι τόσο διαφορετικό και τόσο ασυνεπές με τον χαρακτήρα της», είπε η Σαμάνθα για το βίντεο που φαίνεται να δείχνει τη Μέγκαν να απορρίπτει το φιλί του Χάρι.

«Προηγουμένως, σε όλες τις φωτογραφίες τον κάρφωνε, έβαζε τα χέρια της πάνω του, του έπιανε τα χέρια, του έπιανε την πλάτη».

Το εν λόγω βίντεο τραβήχτηκε σε έναν αγώνα του ΝΒΑ τον περασμένο μήνα, όπου το ζευγάρι πιάστηκε σε μια «κάμερα φιλιού».

«Τι συμβαίνει λοιπόν με αυτό; Είναι αυτό σύμβολο χωρισμού; Αυτό είναι διαφορετικό. Αυτή είναι φαινομενικά μια δήλωση από την πλευρά της ότι δεν είναι και τόσο συναισθηματική αυτή τη στιγμή», υπέθεσε η Σαμάνθα, 58 ετών.

«Είναι κάπως λυπηρό. Λέει στον υπόλοιπο κόσμο, σε όλους εμάς, ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο και ίσως παίρνουν αποφάσεις να χωρίσουν».

Συνέχισε λέγοντας ότι η επανεμφάνιση της πρώην ηθοποιού στο κοινό μπορεί να είχε ενορχηστρωθεί για να ευθυγραμμιστεί με τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ .

«Πρέπει να το λύσουν αυτό, αλλά στο μεταξύ, πρέπει να βρουν πώς συμπεριφέρονται σε όλους τους γύρω τους, όχι μόνο για το παρελθόν, αλλά για να προχωρήσουν. Και έτσι ελπίζουμε ότι ίσως η συμβουλευτική παρέμβαση θα μπορούσε να βοηθήσει», είπε, προσθέτοντας, «Φαίνεται σαν μια ευκαιρία δημοσίων σχέσεων κοντά στη στέψη».

Στην ιστορική εκδήλωση, που λαμβάνει χώρα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ αυτή την εβδομάδα, δεν θα παρευρεθεί η 41χρονη Μέγκαν, καθώς η ημερομηνία συμπίπτει με τα 4α γενέθλια του γιου του Άρτσι .

Ο πρίγκιπας Χάρι,  πρόκειται να παρευρεθεί μόνος του, ενώ η σύζυγός του θα παραμείνει στο σπίτι στην Καλιφόρνια με τον γιό και την 1χρονη κόρη τους, Lilibet.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η μπλούζα που φορούσε στον αρραβώνα της αναμένεται να πουληθεί σε δημοπρασία για περίπου 100.000 δολάρια

HerNews ka

Αποφυλακίζεται ο Αντόνιο Παντσέρι με βραχιολάκι

HerNews ka

Madonna: Σχεδιάζει την πρώτη της περιοδεία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της!

HerNewskl