HerNews.gr
Διεθνή

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η μπλούζα που φορούσε στον αρραβώνα της αναμένεται να πουληθεί σε δημοπρασία για περίπου 100.000 δολάρια

Μια από τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα θα μπορούσε να είναι δική σας, αν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για ένα κομμάτι της ιστορίας!

Η εμβληματική ροζ μπλούζα της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα που φορέθηκε στο πορτρέτο του αρραβώνα της το 1992 με τον τότε Πρίγκιπα Κάρολο, θα είναι διαθέσιμη για αγορά στο πλαίσιο της δημοπρασίας των Julien’s Auctions και Turner Classic Movies Hollywood Legends, όπου αναμένεται να αποφέρει κέρδος μεταξύ 80.000 και 100.000 δολαρίων σύμφωνα με μια εκτίμηση του Julien.

Το κομμάτι, που φορέθηκε στο πορτρέτο από τον Λόρδο Σνόουντεν, περιγράφεται ως «ροζ κρεπ μπλούζα με γιακά που μοιάζει με ρουφ και χαλαρές πιέτες» και σχεδιάστηκε από τον Ντέιβιντ και την Ελίζαμπεθ Εμάνουε, οι οποίοι ήταν αργότερα πίσω από το νυφικό της.Η μπλούζα της πριγκίπισσας Νταϊάνα φορεμένη σε πορτρέτο αρραβώνων αναμένεται να πουληθεί για 100.000 δολάρια σε δημοπρασία

Σύμφωνα με τις δημοπρασίες Julien’s, η Νταϊάνα διάλεξε τη μπλούζα από ένα ράφι ρούχων που της είχε παρουσιάσει η πρώην συντάκτρια μόδας της Vogue , Άννα Χάρβεϊ.

Η Εμανουέλ πούλησε το κομμάτι, το οποίο εμφανίστηκε στο τεύχος Φεβρουαρίου 1981 της  Vogue, από το αρχείο της το 2010, και προηγουμένως είχε εμφανιστεί στο Παλάτι του Κένσινγκτον για μια έκθεση από το 2017 έως το 2019.

Η μπλούζα της πριγκίπισσας Νταϊάνα φορεμένη σε πορτρέτο αρραβώνων αναμένεται να πουληθεί για 100.000 δολάρια σε δημοπρασία

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 17 Δεκεμβρίου τόσο στο Μπέβερλι Χιλς όσο και στον ιστότοπο της δημοπρασίας , με την τέταρτη ημέρα να ονομάζεται “Glamour, Grace and Greatness”.

 Η εταιρεία δημοπρασίας το περιγράφει ως «μια συλλογή από μερικά από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια από τα μεγαλύτερα στιλ όλων των εποχών, δημιουργημένα από μερικούς από τους πιο καταξιωμένους και σεβαστούς σχεδιαστές στη μόδα και την ιστορία του Χόλιγουντ».

Επίσης, τον επόμενο μήνα κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας είναι ένα βραδινό φόρεμα που φόρεσε η Νταϊάνα και σχεδιάστηκε από τον Jacques Azagury, το οποίο εκτιμάται ότι θα αποφέρει από 100.000 έως 200.000 δολάρια. Το κομμάτι φορέθηκε από την αείμνηστη πριγκίπισσα στη Φλωρεντία της Ιταλίας το 1985.

Νεότερα Άρθρα

Τέλος το πένθος για τη βασίλισσα Ελισάβετ – Η ανακοίνωση του Παλατιού

Her News

Χιου Χένφερ: Η σύζυγός του Κρίσταλ περιγράφει τον γάμο της με τον ιδρυτή του Playboy – «Πήρε τόσο πολύ Βιάγκρα που κουφάθηκε»

HerNews ka

Demi Lovato: Εξακολουθεί να έχει προβλήματα όρασης και ακοής μετά την υπερβολική δόση

HerNews ka