HerNews.gr
Διεθνή

Τζένιφερ Λόπεζ: «Οι νέοι είναι επαναστάτες. Θα αλλάξουν τον κόσμο»

Η Τζένιφερ Λόπεζ σε νέα της συνέντευξη μίλησε για τα παιδιά της, που είναι πλέον στην εφηβεία και την καθημερινότητα μαζί τους, ενώ εξέφρασε την πίστη της στη νέα γενιά.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Today» και αναφέρθηκε στον Μαξ και την Εμ, τους καρπούς του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της, Μαρκ Άντονι.

Τζένιφερ Λόπεζ: «Νομίζω ότι η νέα γενιά θα αλλάξει τον κόσμο και θα τον κάνει πολύ καλύτερο»

Όπως είπε η Λατίνα σταρ η νέα γενιά δείχνει μια πιο επαναστατική διάθεση σε σχέση με τις παλαιότερες, ενώ τόνισε πως τα παιδιά της «δεν υπακούν σε κανέναν κανόνα».

«Γίνονται ενήλικες, αμφισβητούν τα πάντα, τα εξετάζουν και τα κριτικάρουν», είπε χαρακτηριστικά, ενώ όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής Χόντα Κοτμπ της τόνισε πως η νέα γενιά έχει μέσα της την επανάσταση, η Τζένιφερ Λόπεζ συμφώνησε.

«Σε αντίθεση με τη δική μας γενιά, ο Μαξ και η Εμ δεν υπακούν σε κανόνες. Απλά, δεν το κάνουν. Αμφισβητούν τα πάντα. Κάτι που είναι σπουδαίο για τον κόσμο μας. Νομίζω ότι η νέα γενιά θα αλλάξει τον κόσμο για να είμαι ειλικρινής και θα τον κάνει πολύ καλύτερο σε σχέση με αυτό που κάναμε εμείς. Γιατί απλά, έχουν τη διάθεση να τον αμφισβητήσουν», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για τον Μπεν Άφλεκ και τον δικό του ρόλο ως πατέρας. «Είναι ένας υπέροχος, πραγματικά υπέροχος πατέρας. Είναι μια πολύ καλή πατρική φιγούρα και τον Μαξ και την Εμ. Βέβαια, πρώτα είναι τα δικά του όμορφα παιδιά και μετά, είμαστε εμείς», είπε κλείνοντας.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jesse Jane: Βρέθηκε νεκρή στα 43 της χρόνια η πασίγνωστη πορνοστάρ

HerNews ka

Μπραντ Πιτ: Νικητής στη δικαστική μάχη με την Αντζελίνα Τζολί

HerNews ka

Σοκ στην Ευρώπη για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ιταλία: Νικήτρια των εκλογών η Μελόνι – «Θα κυβερνήσουμε για όλους»

Her News b