HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Λάκης Γαβαλάς: Σχολιάζει τις εμφανίσεις στην στέψη του Καρόλου: «Είναι ένας ”μάγκας” γυναίκα. Η Μπριζίτ φοράει το σωστό εκρού»

Οι λαμπερές παρουσίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις και βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο Λάκης Γαβαλάς σχολιάζει.

Οι λαμπερές παρουσίες της στέψης που «μαγνήτισαν» το παγκόσμιο ενδιαφέρον με τις ενδυματολογικές επιλογές του πέρασαν από το μικροσκόπιο του Λάκη Γαβαλά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς ότι ήταν κομψή.

Αναφορικά με την Καμίλα είπε: «Η Καμίλα έχει καθιερώσει το ”κεχριμπαρί” δόντι. Η κόμμωσή της για εμένα είναι καούκα. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να κάνει ένα άλλο χτένισμα για την τελετή για να δεχθεί το στέμμα καλύτερα».

Αριστοκρατική ήταν η παρουσία της Κεϊτ Μίντλετον για τον Λάκη Γαβαλά.

Για την εμφάνιση της τραγουδίστριας Κέϊτι Πέρι σχολίασε ότι θα έπρεπε να φοράει ένα ουδέτερο κόσμημα, αλλά κι ότι η τσάντα που κράτησε ήταν λάθος,

Για την Μπριζίτ Μακρόν είπε ο Λάκης Γαβαλάς: «Είναι ένας ”μάγκας” γυναίκα. Η Μπριζίτ φοράει το σωστό εκρού». Ενώ για την Τζιλ Μπάϊντεν είπε ότι το μπλε σύνολο που φόρεσε είναι ευπρεπές, αλλά αρκετά έντονο χρώμα για την περίσταση».

«Η θεά των θεών» αυτά ήταν τα λόγια του Λάκη Γαβαλά για την βασίλισσα της Ιορδανίας, ενώ για την βασίλισσα Λετίθια είπε ότι το σύνολό της προτρέπει σε κάτι ”λατίνο’ και οι δύο βασιλικές παρουσίες ήταν οι αγαπημένες του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη του τοποθέτηση στο πολυσυζητημένο “ποίημα” για τον γάμο του

HerNews ka

Κάτια Ταραμπάνκο- Survivor: “Όταν χρησιμοποιούμε λέξεις «κλέφτρα» επηρεάζει τη ζωή μας”

HerNewskl

Βάσια Τριφύλλη: «Ήταν δύσκολη η περίοδος που είχα καρκίνο, παρηγορούσα τους άλλους και όχι εμένα»

Her News b