HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαίρη Μηλιαρέση: «Έχω αυτομαστιγωθεί, ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε η Μαίρη Μηλιαρέση. Η πρώην παρουσιάστρια και νυν αντιδήμαρχος Πρασίνου και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Γλυφάδας μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την αυτοφροντίδα, τις προτεραιότητες στη ζωή αλλά και τις στιγμές που ένιωσε και η ίδια πως φτάνει στα όριά της.

«Είμαι πολύ δίκαιος άνθρωπος. Αυτή η δικαιοσύνη πολλές φορές με φέρνει αντίπαλο σε εμένα. Δηλαδή ρίχνω στον εαυτό μου, για να δώσω σε κάποιον άλλον. Ό,τι κακό έχω κάνει στον εαυτό μου, το έχω κάνει γιατί έβαλα προτεραιότητα κάποιον άλλον. Και εκεί έχω αυτομαστιγωθεί, γιατί έχω πει στον εαυτό μου: γιατί δεν με βάζεις εκεί που πρέπει; Για εμένα αυτό δείχνει πως αγαπάω πάρα πολύ τον εαυτό μου, απλά δεν τον βάζω ως προτεραιότητα», δηλώνει η Μαίρη Μηλιαρέση.

«Η σύγκριση με κάποιον άλλον άνθρωπο αφορά ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό το οποίο απομονώνουμε και αφορά κάτι που εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό μας. Ο μόνος με τον οποίο μπορούμε να συγκριθούμε είναι ο χθεσινός εαυτός μας», σημειώνει σε άλλο σημείο.

«Όταν είχα φτάσει κι εγώ σε όρια κούρασης, ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο. Του είπα: είμαι πολύ κουρασμένη, όλα τα κάνω μόνη μου, γιατί είμαι συγκεντρωτική και υπερπροστατευτική. Με ρώτησε πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγα για καφέ με τις φίλες μου, πότε πήγα μία εκδρομή ή γυμναστήριο. Αυτό δεν είναι αυτοφροντίδα», περιγράφει η Μαίρη Μηλιαρέση.

«Εγώ έχω λάβει αγάπη με πράξεις, δεν μεγάλωσα με χάδια. Ένιωθα ότι με προστατεύουν, ότι έχω πλάτες, ότι έχω ό,τι θέλω αλλά δεν ένιωσα την αγκαλιά και το χάδι. Το έδωσα όμως μετά στην κόρη μου στον μέγιστο βαθμό», παραδέχεται στη συνέχεια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σπύρος Μπιμπίλας: Η αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη – «Δεν θέλω να με ρωτάει κανείς γι’ αυτό»

Her News

Βάλια Χατζηθεοδώρου – Πέτρος Πυλαρινός: “Τίτλοι τέλους” για το ζευγάρι

HerNews ka

Γωγώ Αντζολετάκη: «Το συναίσθημα της σεξουαλικής παρενόχλησης το έχω βιώσει ως μαθήτρια»

Her News