HerNews.gr
Μόδα

Το ασήμι για την άνοιξη είναι το απόλυτο trend – Τα κομμάτια που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην γκαρνταρόμπα σου

Αυτή την άνοιξη, τα metallics —και ειδικά το ασημί— επιστρέφουν δυναμικά. Οι πρόσφατες πασαρέλες έχουν γεμίσει με ασημί αποχρώσεις σε όλα, από φορέματα με παγιέτες μέχρι statement υποδήματα, με πολλές εμφανίσεις να επαναλαμβάνουν την παραδοσιακά έτοιμη απόχρωση για πάρτι συνδυάζοντάς την με τζιν, πλεκτά και πολλά άλλα. 

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το ασήμι έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει παράλληλα με τα ουδέτερα βασικά , με statement αξεσουάρ ή για μια εντυπωσιακή εμφάνιση που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Είτε θέλετε να προσθέσετε ένα διακριτικό ζευγάρι ασημένιους κρίκους στην γκαρνταρόμπα σας είτε θέλετε να ροκάρετε ένα πλήρες μεταλλικό κοστούμι, σας έχουμε καλύψει.

1. Silver bag

Ένα statement κομμάτι που προσθέτει εντυπωσιακή νότα σε κάθε εμφάνιση. Συνδυάστε το με ένα λευκό μπλουζάκι και τζιν για μια ανανεωμένη πινελιά σε ένα κλασικό ντύσιμο.

2. Ασημί παντελόνι

 

Αυτό το παντελόνι που θυμίζει “αλουμινόχαρτο” θα είναι το νέο σας πάθος από μέρα έως και τη νύχτα. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με ένα ασορτί trucker jacket για λαμπερή μονόχρωμη εμφάνιση.

3. Ασημί πέδιλα

Φορέστε τα παπούτσια για πάρτι για μια νύχτα στην πόλη (ή και στο νησί) με αυτά τα εντυπωσιακά ασημένια πέδιλα με καθρέφτη. Φτιαγμένα για ντίσκο, αυτά τα παπούτσια είναι τόσο άνετα όσο και κομψά και συνδυάζονται τέλεια με ένα άνετο φόρεμα.

4. Ασημί maxi dress

Μπορεί να πιστεύετε ότι τα ασημένια φορέματα πρέπει να τα αποθηκεύσετε για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και την περίοδο των γιορτών, αλλά η νέα τάση αποδεικνύει ότι η απόχρωση μπορεί να φορεθεί όποτε θέλετε, με φορέματα για κάθε περίσταση. Είτε συναντάτε τους φίλους σας στο κλαμπ είτε χρειάζεστε ένα φόρεμα για ένα κοκτέιλ πάρτι , δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με μια μεταλλική επιλογή.

5. Ασημί hoops

Όσον αφορά τα κοσμήματα , ο χρυσός είχε κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια, αλλά το ασήμι επέστρεψε με διασκεδαστικό και φορέσιμο τρόπο. Ανακατέψτε και ταιριάξτε μέταλλα διαμορφώνοντας  τους κρίκους με τα καθημερινά σας δαχτυλίδια και βραχιόλια.

6. Jacket

Είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλεις να αντικαταστήσεις το κλασικό τζιν μπουφάν σου. Μπορείς να το ταιριάξεις με άπειρους συνδυασμούς, από το πιο basic μέχρι το πιο ιδιαίτερο outfit σου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

HOFF: Το brand που έγινε τάση παγκοσμίως και σίγουρα θα το λατρέψεις

Her News

Met Gala 2022: H εμφάνιση της Naomi Campbell και το κόσμημα που κόστιζε 6,6 εκατομμυρία δολάρια

HerNewskl

Saint Laurent: Φαντασμαγορικό show στον Πύργο του Άιφελ

Her News