HerNews.gr
Μόδα

Πώς να φορέσετε μαργαριτάρια σύμφωνα με την Coco Chanel (και τον Karl Lagerfeld)

Η Coco Chanel ήταν μαέστρος του στυλ, τόσο που οι συμβουλές της ισχύουν ακόμα και σήμερα, περισσότερο από έναν αιώνα μετά το πρώτο της κατάστημα στο Deauville (1914).

 Στον κόσμο των κοσμημάτων έχει ξεκαθαρίσει αυστηρούς κανόνες, από πότε πρέπει να δίνετε δώρα μέχρι πώς να φοράτε μαργαριτάρια. Τα αντιμετωπίζει ως ένα αξεσουάρ που κοσμεί, εξίσου σημαντικό με μια τσάντα ώμου: αν ένα καπέλο ενισχύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, αυτά τα κοσμήματα από φίλντισι το φωτίζουν.

Η Gabrielle αποφεύγει τη συμβατικότητα, την παράδοση και απέχει από τα κραυγαλέα σύμβολα του πλούτου: γι’ αυτό συνδυάζει αληθινό και ψεύτικο με μια επιδέξια αισθητική ισορροπία, δημιουργώντας εκλεπτυσμένες πολυεπίπεδες εμφανίσεις που εξακολουθούμε να βλέπουμε σήμερα στις πασαρέλες της Virginie Viard.

Με την ευκαιρία του Met Gala του 2023 , ωστόσο, γίναμε μάρτυρες μιας πραγματικής παρέλασης με μαργαριταρένιες εμφανίσεις που γιορτάζουν όχι μόνο το στυλ της Coco Chanel αλλά και την αίγλη που ενστάλαξε ο Karl Lagerfeld κατά τη διάρκεια της μακράς πορείας στον γαλλικό οίκο. 

Το πιο πολυαναμενόμενο γεγονός της χρονιάς ήταν η αφορμή να ξεσκονίσουμε κάποιους ασυνήθιστους «τρόπους» για να στολιστεί κανείς με μαργαριτάρια: εμφανίζονται επίσης στον λαιμό ανδρών, όπως του Μπρούκλιν Μπέκαμ και του Μπράιαν Τάιρε. Υπάρχουν και εκείνοι που κάλυψαν το ντεκολτέ τους με μακριά πετράδια από φίλντισι (σκεφτείτε την Kim Kardashian με τα 50.000 μαργαριτάρια). 

Kim Kardahsian

Ανάμεσα σε εικόνες αρχείου, εμφανίσεις στις πασαρέλες και κόκκινα χαλιά, δείτε πώς να φορέσετε πέρλες σύμφωνα με την Coco Chanel και τον Karl Lagerfeld:
  • 1. Φορέστε μαργαριτάρια και αλυσίδες μαζί για να δημιουργήσετε ένα εκλεπτυσμένο και αποτελεσματικό métissage.
  • 2.Καλύψτε το ντεκολτέ με βαυαρικά κολιέ.
  • 3.Κοσμήστε την πλάτη με περισσότερα κολιέ
  • 4.Επιλέξτε βραχιόλια σε ζευγάρια και φορέστε τα πάνω από τα μανίκια τις μανσέτες και τα γάντια σας για να τα αναδείξετε.
  • 5.Διακοσμήστε τη μέση σας με ζώνες-κοσμήματα, πλούσιες σε μαργαριτάρια.
  • 6.Σε περίπτωση που αμφιβάλεις για το look σου, οι πολλές πέρλες αποτελούν το κλειδί για μια επιτυχημένη εμφάνιση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Balenciaga: Ντύνει το κατάστημά της με ροζ faux γούνα

Her News

Kim Kardashian: Θα γίνει το military cargo παντελόνι η νέα τάση του 2023;

HerNewskl

Faux Κοσμήματα: 3 tips για να παραμείνουν λαμπερά

Her News b