HerNews.gr
Διεθνή

Leonardo DiCaprio: Έριξε… πόρτα στην πρώην σύντροφό του από το πάρτι γενεθλίων του

Ο Leonardo DiCaprio γέμισε το πάρτι των γενεθλίων του που πραγματοποιήθηκε στο Μπέβερλι Χιλς με μια αυστηρή λίστα καλεσμένων, όπου δεν συμπεριλαμβανόταν το όνομα της πρώην του Victoria Lamas.

Η γιορτή του DiCaprio δεν έκανε τίποτα άλλο από το να ξεκαθαρίσει τη δημοτικότητά του και μερικές φορές έμοιαζε με κόκκινο χαλί που καλύφθηκε από μεγάλο αριθμό παπαράτσι που προσπαθούσαν να απαθανατίσουν διασημότητες όπως η Beyonce, ο Channing Tatum, η Lady Gaga, η Zoe Kravitz και η Kim Kardashian.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο απαγόρευσε την πρώην του Βικτόρια Λάμα από το πάρτι γενεθλίων του: Ποιοι ήταν οι λόγοι του;

Μια άλλη από τις καταστάσεις που δεν πέρασε απαρατήρητη ήταν μια άβολη σκηνή με πρωταγωνιστή την Victoria Lamas , την πρώην σύντροφο του DiCaprio, η οποία έφτασε στο πάρτι με έναν φίλο της και της απαγορεύτηκε η είσοδος, επειδή σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η εφαρμογή της λίστας καλεσμένων ήταν αυστηρή, αν και ένας άλλος λόγος θα μπορούσε να είναι ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ήθελε να περάσει καλά με την κοπέλα του Vittoria Ceretti.

Leonardo DiCaprio Showed Off PDA with Vittoria Ceretti at Birthday Bash  (Exclusive)

Η 24χρονη ηθοποιός εθεάθη με τον DiCaprio τον Δεκέμβριο του 2022 σε ένα δείπνο  και φέρεται να βρέθηκε το party χωρίς να είναι στη λίστα. Την εντόπισαν με σέξι μαύρο τοπ και σακάκι, με κάλτσες, γόβες και πράσινη τσάντα. Ούτε με όλη τη σεξουαλικότητα που απέπνεε δεν της επέτρεψαν να μπει.

Οι πρόσφατοι σύντροφοι του Leonardo DiCaprio

Ο DiCaprio συνδέθηκε με πολλά νεαρά κορίτσια τους τελευταίους μήνες, μετά τη Vuctoria Lamas, συνδέθηκε με το 20χρονο μοντέλο Eden Polani , Gigi Hadid, ωστόσο η σημερινή του κοπέλα είναι η Vittoria Ceretti, μοντέλο από την Ιταλία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκαλύπτει πως έγινε η επανασύνδεση με τον Μπεν Άφλεκ

HerNews ka

Νεκρό το ζευγάρι ελληνικής καταγωγής στην Αντιόχεια

Her News

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε… μπότοξ στα γεννητικά του όργανα για να τα μεγαλώσει

Her News