HerNews.gr
Διεθνή

Meghan Markle: Προσέλαβε τον πρώην σωματοφύλακα της Kim Kardashian για να την προστατεύει

Η Μέγκαν Μαρκλ εθεάθη με τον μυστηριώδη άνδρα, ο οποίος φέρεται να εργαζόταν για την Kardashian το 2016 , ενώ έκανε πεζοπορία στο Λος Άντζελες το Σαββατοκύριακο. Εν τω μεταξύ, ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι, βρισκόταν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’.

Ένας άλλος από τους πρώην σωματοφύλακες της Kim Kardashian, ο Στιβ Στανούλις, ισχυρίστηκε στη Sun ότι η Μαρκλ μπορεί να είχε προσλάβει την περιζήτητη ασφάλεια για «επιρροή».

«Αυτοί είναι τύποι που προέρχονται από μια μικρή δεξαμενή ελίτ σωματοφυλάκων, είτε από αστυνομικό είτε από στρατιωτικό υπόβαθρο», είπε στην εφημερίδα. «Συνήθως αν ένας άντρας είναι αρκετά καλός για να δουλέψει για αστέρια υψηλού προφίλ, δεν είναι ασυνήθιστο να είναι περιζήτητος».

«Όχι μόνο για προστασία, αλλά και για επιρροή. Φαίνεται καλό», πρόσθεσε.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο μυστηριώδης άνδρας δεν ήταν το μόνο πράγμα που προστάτευε τη Μέγκαν Μαρκλ, στην πεζοπορία της.

Η πρώην ηθοποιός, η οποία αποχώρησε το Σαββατοκύριακο της στέψης για να «προστατεύσει την ειρήνη της», εθεάθη να φορά ένα νέο κολιέ.

Το  κολιέ Maya Brenner Clarity Retreat , το οποίο σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τη φίλη της και πρώην συμπρωταγωνίστριά της στο «Suits», Abigail Spencer, σχεδιάστηκε κυριολεκτικά «για να προστατεύει την ειρήνη σας» και «για να σας βοηθήσει να δείτε τον δρόμο σας μέσα από οποιεσδήποτε προκλήσεις».

Η νέα πρόσληψη έρχεται λίγο αφότου το ζευγάρι απέλυσε τον πρώην σωματοφύλακα του Μάικλ Τζάκσον, Αλμπέρτο ​​Αλβάρες, για φερόμενες καταδίκες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν απασχολήσει αρκετούς διαφορετικούς προσωπικούς σωματοφύλακες από τότε που έχασαν τη δημόσια χρηματοδοτούμενη αστυνομική προστασία του Ηνωμένου Βασιλείου το 2020 εν μέσω της αποχώρησής τους από τη βασιλική οικογένεια.

Μέγκαν Μαρκλ: Πήγε για… πεζοπορία χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι την ώρα που ο πεθερός της στεφόταν βασιλιάς!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: Είχε τραυματιστεί στο κεφάλι μετά από έντονο καυγά με τον πρώην σύζυγό της – Χρειάστηκε να κάνει ράμματα

HerNews ka

Ιορδανία: Γάμος στη βασιλική οικογένεια – Παντρεύεται ο πρίγκιπας Χουσεΐν, διάδοχος του θρόνου

Her News

The Crown Netflix: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της 6ης σεζόν

HerNews ka