HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Είχε τραυματιστεί στο κεφάλι μετά από έντονο καυγά με τον πρώην σύζυγό της – Χρειάστηκε να κάνει ράμματα

Η Britney Spears άνοιξε το κεφάλι της κατά τη διάρκεια ενός «εκρηκτικού» καυγά με τον σύζυγό της, Sam Asghari , πριν από το διαζύγιό τους , σύμφωνα με τους ισχυρισμούς μια νέας τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο ιδρυτής του TMZ, Χάρβεϊ Λέβιν, υποστήριξε στο «Britney Spears: Divorce & Despair», που προβλήθηκε την Πέμπτη στο Fox, ότι το εν διαστάσει ζευγάρι είχε κάποτε έναν καυγά στο Λονδίνο, που έληξε με την Britney Spears να τραυματίζεται σοβαρά και να χρειαστεί ιατρική φροντίδα.

«Εκείνη και ο Σαμ πήγαιναν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και έγινε τόσο άσχημα [που] σκόνταψε και χτύπησε στο τραπεζάκι, ανοίγοντας το κεφάλι της», ισχυρίστηκε ο Levin. «Χρειαζόταν ράμματα».Britney Spears

Ωστόσο, μια πηγή λέει, «Αυτό δεν συνέβη», προσθέτοντας ότι η Spears και ο Asghari «δεν έχουν πάει ποτέ καν στο Λονδίνο μαζί».

Ο εκτελεστικός παραγωγός Charles Latibeaudiere είπε στο επεισόδιο “TMZ Investigates” ότι η υποτιθέμενη “αστάθεια” της Spears τελικά έγινε “πολύ μεγάλη”  έτσι ο πρώην σύζυγός της πήγε στο δικαστήριο στις 16 Αυγούστου για να τερματίσει το γάμο τους μετά από μόλις 14 μήνες

Σαμ Ασγκάρι

Το δημοσίευμα ανέφερε προηγουμένως ότι ο Sam Asghari, υποπτευόταν ότι η Britney Spears τον απατούσε με ένα μέλος του προσωπικού στο σπίτι της και ότι η ποπ σταρ επιτέθηκε σωματικά στον πρώην personal trainer ενώ κοιμόταν και πως του μαύρισε το μάτι.

Ωστόσο, πηγές κοντά στην Spears αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς.

Britney Spears και Sam Asghari

Η απάντηση της Britney Spears για τους ισχυρισμούς του ντοκιμαντέρ

Η τραγουδίστρια απάντησε στο ντοκιμαντέρ του TMZ για το διαζύγιό της, αναρτώντας ένα βίντεο από τα παλιά, στο οποίο φαίνεται να ποζάρει για φωτογραφίσεις. 

«Πριν από τα ντοκιμαντέρ όπως αυτό του TMZ… δεν ήταν αποδεκτό ο Τύπος να κάνει σόου για αθώους ανθρώπους, για να διαδίδει ψευδείς πληροφορίες και να καταστρέφει φήμες. Όταν το Χόλιγουντ είχε αξίες και σεβασμό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Ενδεχόμενο να ξεκινήσει περιοδεία μετά την εμφάνιση της στο “Super Bowl”

HerNews ka

Ντόλι Πάρτον: «Δεν θα έπαιρνα ποτέ σύνταξη. Ελπίζω να πεθάνω στη μέση ενός τραγουδιού στη σκηνή κάποια μέρα»

HerNews ka

Rihanna: Η “νυφική” της εμφάνιση στο Met Gala έκανε τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται αν παντρεύτηκε

HerNews ka