HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Πήγε για… πεζοπορία χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι την ώρα που ο πεθερός της στεφόταν βασιλιάς!

Η Μέγκαν Μαρκλ εθεάθη να κάνει πεζοπορία στην Καλιφόρνια το Σαββατοκύριακο – μετά την παράλειψη της από τον εορτασμών στέψης του Βασιλιά Καρόλου Γ’ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Δούκισσα του Σάσεξ, βγήκε έξω για μια πεζοπορία 40 λεπτών από το σπίτι της και του πρίγκιπα Χάρι ) 15 εκατομμυρίων δολαρίων) την Κυριακή το πρωί.

Ο Χάρι και τα δύο τους παιδιά  ο Άρτσι, 4 ετών και η Λίλιμπετ, 1 δεν συμμετείχαν μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ για την υπαίθρια περιπέτεια.

Ωστόσο, η Μέγκαν είχε καλή παρέα τους μακροχρόνιους φίλους της Markus Anderson και Heather Dorak.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady V (@royaladyv)

Η Μαρκλ ήταν ντυμένη casual για την έξοδο με ένα μπλε  φαρδύ μπλουζάκι, καφέ παπούτσια πεζοπορίας και κολλάν με ένα πράσινο σακάκι δεμένο στη μέση της.

Φαινομενικά προσπαθώντας να μείνει ινκόγκνιτο, η πρώην ηθοποιός ολοκλήρωσε την πεζοπορία της με γυαλιά ηλίου σε μεγάλο πλαίσιο, ένα κασκόλ και ένα καπέλο Panama.

Η σπάνια εμφάνιση έρχεται αφότου πολλοί άνθρωποι αμφισβήτησαν την πρόθεση της Μαρκλ να μην παρευρεθεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’, εν μέσω της διαταραγμένης σχέσης της ίδιας και του Χάρι με τη βασιλική οικογένεια.

Η ιστορική περίσταση δυστυχώς συνέπεσε με τα γενέθλια του Archie – μια εκδήλωση που η Μαρκλ αρνήθηκε να παραλείψει. «Δεν υπήρχε περίπτωση η Μέγκαν να χάσει τα γενέθλια του γιου της », μας είπε μια πηγή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Disney: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους εργαζόμενους

Her News

Διάσημες γυναίκες μιλούν για τον λόγο που δεν έγιναν μητέρες

Her News

Kate Hudson: «Δεν μπορούσα να μιλήσω σε έναν άντρα χωρίς να με συνδέσουν με αυτόν ερωτικά»

HerNewskl