HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Έχω τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά»

Καλεσμένος στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Στάθης Σχίζας μετά τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι και την κόρη που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του. Παράλληλα, όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στάθης Σχίζας: «Ένα ζευγάρι ακούστηκε ότι χώρισε, Γιατί το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα;»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε ανοιχτά τον Στάθη Σχίζα για τα δημοσιεύματα του χωρισμού του.

«Έχουμε ένα εκατομμύριο προβλήματα σαν χώρα και ασχολούνται τώρα αν χώρισε ο Σχίζας με την Παναγιώταρου. Ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά τυχαίνει να μας γνωρίζει λίγο παραπάνω ο κόσμος. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να πάρει τόσο μεγάλη έκταση. Ένα ζευγάρι ακούστηκε ότι χώρισε, ok! Γιατί το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα;» ήταν η αντίδραση του Στάθη Σχίζα.

«Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Έχω όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αυτές τις λεπτομέρειες θα τις κρατήσω για μένα και για την Αλεξάνδρα», ανέφερε ο Στάθης Σχίζας, χωρίς να δίνει ξεκάθαρη απάντηση για τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή”

HerNewskl

Δούκισσα Νομικού: Θα είναι στο GNTM;

Her News b

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τη Μαρία Κίτσου

Her News