HerNews.gr
DECORNEWS

Απλές και οικονομικές ιδέες για να ανακαινίσετε το μπάνιο σας!

Η ανακαίνιση του μπάνιου , μαζί με την ανακαίνιση της κουζίνας , επηρεάζει τους ιδιοκτήτες του σπιτιού όσον αφορά την απογοήτευση, τα ανεκπλήρωτα χρονοδιαγράμματα και το υψηλό κόστος. 

Δεδομένου του εκπληκτικά υψηλού κόστους της ανακαίνισης μπάνιου , αξίζει να σκεφτόμαστε έξω από το κουτί και να αναζητούμε εξυπνότερες και πιο οικονομικές εναλλακτικές λύσεις. Εδώ είναι μερικές ιδέες ανακαίνισης που θα ομορφύνουν το μπάνιο σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Χρησιμοποιήστε οικονομικά υλικά που θυμίζουν ακριβά

Η διατήρηση και η ανακαίνιση των υπαρχόντων υλικών είναι πάντα η καλύτερη επιλογή για εξοικονόμηση χρημάτων. Αλλά αν πρέπει να ανταλλάξετε υλικά, οι φθηνές εναλλακτικές μπορεί συχνά να μοιάζουν εκπληκτικά με τις πραγματικές.

Φινίρισμα της μπανιέρας σας αντί να την αντικαταστήσετε

Θραύσμα μπάνιου πολυτελείας με λεπτομέρεια μπανιέρας.

Σκεφτείτε ότι η ολική αντικατάσταση της μπανιέρας σας είναι η τελευταία δυνατή επιλογή σας, τουλάχιστον από πλευράς εξοικονόμησης κόστους.

Αντ ‘αυτού, δοκιμάστε να ανανεώσετε ή να φινιρίσετε. Το φινίρισμα μπανιέρας και ντους  είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του ρητού “Επισκευάστε και διατηρήστε αντί να αφαιρέσετε”. Εάν το πρόβλημα είναι κυρίως αισθητικό, όπως μια κιτρινισμένη επιφάνεια και κάποιες ρωγμές και εγκοπές, μπορείτε να φινιρίσετε το ντους ή την μπανιέρα σας.

Ανανεώστε τα ντουλάπια με νέο υλικό

Λαβές επίπλων

Η αγορά και η εγκατάσταση νέων ντουλαπιών μπάνιου μπορεί να είναι ακριβή. Ένας πολύ πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος για να δώσετε ζωή στα υπάρχοντα ντουλάπια σας είναι να αφαιρέσετε το παλιό υλικό και να το αντικαταστήσετε με  νέο υλικό.

Εγκαταστήστε μια νέα βρύση νεροχύτη

Νιπτήρας μπάνιου

Όπως και με την εγκατάσταση νέου υλικού σε ντουλάπια, η εγκατάσταση μιας νέας βρύσης νεροχύτη είναι ένα κόλπο που χρησιμοποιούν οι σχεδιαστές και οι άνθρωποι που το κάνουν μόνοι τους για να κάνουν έναν νεροχύτη να αστράφτει χωρίς να αντικαταστήσει ολόκληρο το επάνω μέρος ή το νεροχύτη. Βοηθά το γεγονός ότι οι βρύσες νεροχύτη είναι απλές, εύκολες και γρήγορες στην εγκατάσταση (μπορείτε και μόνοι σας).  Δεν χρειάζεται να καλέσετε υδραυλικό. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρέπει οι κουρτίνες να ταιριάζουν με το χρώμα του τοίχου σας;

HerNews ka

Πως να μετατρέψετε την αυλή σας στο απόλυτο ησυχαστήριο

HerNews ka

Πώς να αποφορτίσετε τους πάγκους της κουζίνας σας με 3 εύκολα βήματα

HerNews ka