HerNews.gr
DECORNEWS

Πως να μετατρέψετε την αυλή σας στο απόλυτο ησυχαστήριο

Η αυλή ενός σπιτιού είναι ένας χώρος που προσφέρει ανάσα από την ζωή στην πόλη. Είτε μικρή και προσεγμένη, είτε μεγάλη και πολύχρωμη, η αυλή αποτελεί έναν παράδεισο ηρεμίας και χαλάρωσης.

Εκεί μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του το πρωί, να διαβάσει ένα βιβλίο κάτω από την σκιά ενός δέντρου ή ακόμα και να φιλοξενήσει μια φιλική συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα. Η αυλή αποτελεί έναν κοινό χώρο όπου η φύση και η ανθρώπινη δημιουργία συνδυάζονται για να προσφέρουν στιγμές απόλαυσης και ευεξίας.

Συνεχίστε να διαβάζετε, για να μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να μετατρέψετε την αυλή σας στον απόλυτο παράδεισο χαλάρωσης και ηρεμίας σας.

1. Συμπεριλάβετε στοιχεία όπως νερό και φωτιά

Χώρος βεράντας με διαμορφωμένο φράχτη στο βάθος, ορθογώνιο τζάκι και μαύρες ψάθινες καρέκλες που περιβάλλουνΌταν πηγαίνετε σε ένα καταφύγιο, πρόκειται για ολόκληρη την αισθητηριακή εμπειρία. Μετατρέψτε την αυλή σας σε ένα ήσυχο καταφύγιο ενσωματώνοντας ένα μαγευτικό στοιχείο νερού ή ένα μαγευτικό χαρακτηριστικό φωτιάς. Για εσάς και τους προσκεκλημένους εξίσου, η συμπερίληψη ενδιαφέροντων στοιχείων θα προάγει την ηρεμία και αναμφίβολα, θα πυροδοτήσει και μια μικρή συζήτηση. Αν μια μόνιμη εγκατάσταση υπερβαίνει τον προϋπολογισμό σας, μην ανησυχείτε! Υπάρχουν πολυάριθμες αυτόνομες επιλογές που αποπνέουν αυθεντικότητα και συνδυάζονται άψογα στο χώρο σας.

2. Δημιουργήστε γωνίες γαλήνης

Δύο λευκές υφασμάτινες ξαπλώστρες σε πράσινο γκαζόν με χτενισμένη ομπρέλα ηλίου από πάνω, με μαύρη επένδυση Για να διατηρήσετε τον χώρο σας ελκυστικό όλες τις εποχές και ώριμο για να διασκεδάσετε τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, δώστε στυλ μόνο με τα καλύτερα μοντέρνα έπιπλα εξωτερικού χώρου. Αναβαθμίστε περαιτέρω την ατμόσφαιρα παρουσιάζοντας premium έπιπλα εξωτερικού χώρου, εμποτίζοντας μια πινελιά πολυτέλειας που μεταμορφώνει πραγματικά την αυλή σας σε ένα προσωπικό καταφύγιο. Προσθέστε μερικά επιπλέον φυτά της αρεσκείας σας σε γλάστρες σε στρατηγικά μέρη, για παράδειγμα κοντά στην τραπεζαρία ή στο σαλονάκι.

3. Σχεδιάστε το χώρο ώστε να συνυπάρχει με τη χλωρίδα & την πανίδαΑίθριο πίσω αυλής με έπιπλα από κοράλλια που κοιτάζουν στο πίσω μέρος του σπιτιού Φτιάξτε τον δικό σας κήπο με αισθήσεις με διαφορά, φροντίζοντας τη φύση. Όταν μεταμορφώνετε την αυλή σας σε καταφύγιο, σκεφτείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο που να υποδέχεται τα στοιχεία της φύσης.

4. Απαλύνετε τη ρύθμιση με φωτισμό και συνεκτικά χρώματα

Χώρος βεράντας με έπιπλα εξωτερικού χώρου, μαύρο φράχτη και πράσινο με μείγμα από νεραϊδοφώτα και φαναράκιαΌταν προσπαθείτε να φέρετε ηρεμία και γαλήνη στο περιβάλλον σας, θέλετε να αποφύγετε οτιδήποτε πολύ έντονο σε χρώμα και μορφή. Επιδιώξτε να δημιουργήσετε αρμονία μέσα από απαλές αποχρώσεις, υφές και πολύ σημαντικό φωτισμό. Συνδυασμένα μαζί, αυτά τα διακριτικά χαρακτηριστικά θα δέσουν το καταφύγιο σας χωρίς κόπο. Η επιλογή χρωμάτων, υλικών και μοτίβων υφασμάτων που αντανακλούν το φυσικό περιβάλλον μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας αρμονικής παλέτας εξωτερικού χώρου. Σκεφτείτε να προσθέσετε διαφορετικές πηγές φωτός και να αναμίξετε κρεμαστά φώτα, κεριά σε δοχεία ή ακόμα και αιωρούμενες σφαίρες εάν έχετε πισίνα.

Πως να δημιουργήσετε τον δικό σας κήπο στην αυλή σας: Συμβουλές & ιδέες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να πλύνεις σωστά τα μαξιλάρια

Her News

Φοιτητικό σπίτι: Διακόσμησέ το με τις αγαπημένες σου φωτογραφίες σε καμβά

Her News

Πώς να αποφορτίσετε τους πάγκους της κουζίνας σας με 3 εύκολα βήματα

HerNews ka