HerNews.gr
Μόδα

Hailey Bieber: Το leather look που επέλεξε να φορέσει στο ραντεβού της με τον Justin

Hailey Bieber

H Hailey Bieber βγήκε για ραντεβού στην Tribeca με τον σύζυγό της Justin την Τετάρτη, ντυμένη με μαύρο δερμάτινο τοπ και ασορτί στενή μάξι φούστα.

Η 26χρονη Hailey ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ακόμα περισσότερο δέρμα, επιλέγοντας ένα ζευγάρι μπότες Gia Borghini μέχρι το γόνατο και μια τσάντα ώμου με ανάγλυφο κροκό.

Δεν είναι η μόνη σταρ που επιλέγει total leather εμφάνιση τον τελευταίο καιρό. Η Rihanna , η Mariah Carey και η Blake Lively έχουν επιλέξει παρόμοιο στυλ τις τελευταίες εβδομάδες.

Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο από το 2019 – κρατά χαμηλότερο προφίλ από το συνηθισμένο τον τελευταίο καιρό, με αμφότερους κυρίως να παραλείπουν το κόκκινο χαλί του Met Gala νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Ωστόσο, φαίνεται να απολαμβάνουν το χρόνο τους μαζί στο Big Apple, όπου το μοντέλο έχει κάνει την πασαρέλα της το Μανχάταν.

Τον περασμένο μήνα, η Hailey αποκάλυψε σε ένα Instagram Story ότι αντιμετώπισε «μερικές από τις πιο θλιβερές, πιο δύσκολες στιγμές» της ζωής της φέτος. 

Hailey Bieber

Πολλοί θαυμαστές νόμιζαν ότι αναφερόταν στις δυσκολίες που αντιμετώπισε εν μέσω της φημολογούμενης διαμάχης της με την πρώην κοπέλα του Justin, Selena Gomez, κάτι που όπως φαίνεται ίσως να μην ισχύει καθώς οι δυο τους πλέον φαίνεται πως τα έχουν “αφήσει” όλα κάτω από το χαλί ενώ μάλιστα ακολουθιούνται στο Instagram.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Χρωματιστό blazer: Είναι πιο εύκολο να συνδυαστεί από όσο φαντάζεστε

HerNews ka

Τάσεις και προτάσεις που θα σε εμπνεύσουν!

HerNews ka

Χρώματα και στυλ: Ο οδηγός για την ιδανική επιλογή ρούχων για τον τόνο της επιδερμίδας σου

HerNews ka