HerNews.gr
Μόδα

Χρωματιστό blazer: Είναι πιο εύκολο να συνδυαστεί από όσο φαντάζεστε

Το χρωματιστό blazer είναι η τέλεια επένδυση για όσους αναζητούν ένα κλασικό σακάκι –και ένα διαχρονικό κόψιμο– αλλά με μια ιδιαίτερη πινελιά. Δεν είναι ούτε βαρετό ούτε πολύ κλασικό , χάρη στα χρώματα που το φωτίζουν ή στους ευαίσθητους τόνους που έχουν σχεδιαστεί για να τονώνουν την επιδερμίδα.

Από τις τάσεις που φαίνονται στις πασαρέλες, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ονειρεμένοι παστέλ τόνοι (ιδιαίτερα ευαίσθητοι), από το μπλε έως το ροζ, μέχρι το κίτρινο και το πράσινο.Chaqueta con colorΈντονα χρώματα όπως το πράσινο και το κόκκινο –ήδη πρωταγωνιστές του φθινοπώρου-χειμώνα 2024– είναι και πάλι τάση για την καλοκαιρινή σεζόν, φορεμένα σε total look με φούστα ή παντελόνι (χωρίς τοπ ή πουκάμισο από κάτω).

Τα πολύχρωμα blazers για την άνοιξη-καλοκαίρι 2024

  • Πράσινο blazer
  • Κίτρινο blazer
  • Κόκκινο blazer
  • Μπλε μπλέιζερ
  • Ροζ blazer

 

 

#No1 Πράσινο blazer

Από το οξύ πράσινο μέχρι το ντελικάτο «milk mint», περνώντας μέσα από το πράσινο της ελιάς, αυτό είναι ίσως το πρώτο χρωματιστό blazer που πρέπει να προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας αυτή τη σεζόν. 

#2 Κίτρινο μπλέιζερ

 

Για άλλη μια φορά, το κίτρινο – και όχι μόνο στα blazers, αλλά και στα φορέματα – αποκαλύπτεται ως ένα από τα πιο δυνατά trends της άνοιξης-καλοκαιριού 2024: τέλειο για να συνδυαστεί με λευκή φούστα, αλλά και με oversized κοστούμι.

#3 Κόκκινο μπλέιζερ

Το κόκκινο ήταν μια από τις πιο ξεκάθαρες τάσεις το περασμένο φθινόπωρο-χειμώνα και θα συνεχίσει να είναι έτσι την άνοιξη-καλοκαίρι του 2024, ιδανικό για αντίθεση με εμφανίσεις σε πιο κλασικούς τόνους όπως το μαύρο και το άσπρο, αλλά και για το απόλυτο κόκκινο.

#4 Μπλε μπλέιζερ

Αποχαιρετούμε το κλασικό navy blue αυτή την άνοιξη προς όφελος των πιο υποβλητικών τόνων, από τιρκουάζ έως παστέλ μπλε.

#5 Ροζ blazer

Για τις πιο χρωματιστές και ρομαντικές εμφανίσεις της ημέρας, δεν μπορείτε να χάσετε το ροζ σακάκι, ιδανικό για ειδικές περιστάσεις, όπως γάμους και εκδηλώσεις.

8 τάσεις στα τζιν για την άνοιξη του 2024

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Περιμένει τον Άγιο Βασίλη με…. μπαλακλάβα

HerNews ka

Cargo Pants: Πώς θα τα φορέσετε την άνοιξη;

HerNewskl

White Jeans: Πώς μπορεί να φορεθεί ακόμη και την άνοιξη;

HerNewskl