HerNews.gr
Μόδα

Τάσεις και προτάσεις που θα σε εμπνεύσουν!

Άνοιξη /καλοκαίρι ’24 και οι μεγάλοι οίκοι μόδας μας έδειξαν όλες τις νέες τάσεις της σεζόν. Το χρώμα που κυριάρχησε στις πασαρέλες για ανοίξη καλοκαίρι ’24 είναι το Ροζ, Baby blue, κόκκινο, μπεζ, πράσινο και  λευκό της πορσελάνης.

Η Carolina Herrera επιλέγει το Ροζ. Το Ροζ αναδύει θηλυκότητα, ρομαντισμό και λεπτότητα. Σίγουρα θα έχει μια θέση στην ντουλάπα μας.

Μπεζ: Η απλότητα με μια εκλεπτυσμένη νότα. Πράσινο- Αίσθηση ανανεωσης και φρεσκάδας σε κάθε outfit. 

Baby blue: θάλασσα-ουρανός. 

Κόκκινο μια επιλογή που  προκαλούν τη ζεστασιά του καλοκαιριού και προσθέτουν μια πινελιά ζωντάνιας και ενέργειας.

Το προτείνει ο Alexander McQueen.

Το λευκό της πορσελάνης δίνει μια αίσθηση ηρεμίας και κομψότητας. 
Αγκάλιασε τα χρώματα και ανάδειξε την προσωπικότητα σου.
Στα χρώματα αυτά θα δούμε υπέροχα φορέματα, παντελόνες, σορτσ και φυσικά φούστες που θα φορεθούν πολύ αυτή την σεζόν. Το Denim δε θα είναι απών. Εχει την πρωτιά. Αγαπημένο και πάντα στην καρδιά μας.

Δε λείπουν και τα φλόραλ prints όπως έδειξαν οι Dolce & Gabbana.
Πουά και Ρίγα είναι στο προσκήνιο από Stella McCartney, Dolce & Gabbana και Balmain. Στις πασαρέλες είδαμε Καμπαρντίνα για πανωφόρι, σακάκια, καθώς denim και leather look jackets. Η πιο ιδανική επιλογή για την μετάβαση από τον χειμώνα στην άνοιξη. Τάση και τα κουστούμια όπως έδειξαν οι Ralph Lauren, Chanel και Philip Lim.Προ-τάσεις είναι και οι  φιόγκοι σε φορέματα, παντελόνια, τοπ όπως και οι κορδέλες. Αυτή η κομψή προσθήκη δημιουργεί μια ρομαντική εμφάνιση που μπορεί να φορεθεί σε ειδικές βραδιές, ραντεβού και κοκτέιλ πάρτι.
Ένα αξεσουάρ που φιγουράρει στις πασαρέλες είναι η Γραβάτα. Το είδαμε στον οίκο Dior T-shirt με logo. Θα φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ. Πουκάμισα Πουκάμισα Πουκάμισα. Η Προ-Ταση.

Ένα πουκάμισο σίγουρα θα αναβαθμίσει  κάθε εμφάνιση σας κάνοντάς την chic και παράλληλα trendy. Στα catwalks κυριάρχησε από τους  Gucci,  Tom Ford,  και Max Mara. Εμπνευστείτε κορίτσια και υιοθετήστε το στυλ που σας ταιριάζει.

Φανή Καζάκου – Fashion Stylist

Contact @:

www.parolefashion.com

https://www.instagram.com/parole_fashion/

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sarong skirt: Το fashion item που φοριέται από την παραλία μέχρι και τη βραδινή σας έξοδο

HerNewskl

Cottagecore: Αποκρυπτογράφηση της ιδανικής ανοιξιάτικης τάσης

HerNews ka

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε το πιο κομψό φόρεμα για όσες είναι καλεσμένες σε γάμο

HerNewskl