HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Μαλώνουν στο κόκκινο χαλί & αμέσως μετά ανταλλάσσουν φιλιά για να βγουν φωτογραφίες

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck συνελήφθησαν να έχουν μια έντονη στιγμή προτού μπουν σε λειτουργία αγάπης για τις κάμερες.

Το ζευγάρι περπατούσε στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα του Λος Άντζελες για τη νέα ταινία της Jennifer Lopez “The Mother” το βράδυ της Τετάρτης, όταν εντοπίστηκαν να είναι μιλούν σε έντονο ύφος και αμέσως μετά να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά και λόγια αγάπης για τις κάμερες.

Όταν έφτασαν για πρώτη φορά, η Jennifer Lopez είχε μια πολύ έντονη συζήτηση με τον Ben Affleck ο οποίος φαινόταν ενοχλημένος και αγχωμένος.

Κάποια στιγμή, ο Ben είχε ένα συνοφρυωμένο πρόσωπο και μάλιστα σήκωσε το δείκτη του δαχτύλου στη Jennifer, φαινομενικά σηματοδοτώντας ότι το ζευγάρι είχε λογομαχία.

Αλλά μόλις πάτησαν στο κόκκινο χαλί, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck άλλαξαν αμέσως στάση και όψη και αντάλλαξαν φιλιά για τις κάμερες.

Από εκεί, όλα φαίνονταν καλά για το ζευγάρι καθώς συνέχισαν να γελούν και να δείχνουν ερωτευμένοι και ήταν ιδιαίτερα αξιολάτρευτοι όταν ο Affleck παρακολούθησε με αγάπη τη Jennifer Lopez που έβαζε ξανά το lipgloss της.

Για την πρεμιέρα της ταινίας, η τραγουδίστρια φόρεσε ένα γυαλιστερό κρεμ σακάκι πάνω από μια ασορτί φούστα και σετ τοπάκι.  Έδειχνε λαμπερή με τα μαλλιά της τραβηγμένα προς τα πίσω, με μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια, κρίκους και ένα μαργαριταρένιο clutch.

Ο Ben Afleck φαινόταν κάπως ατημέλητος, με ατημέλητα γένια και ακατάστατα μαλλιά, και δεν φορούσε γραβάτα με το μαύρο κοστούμι του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χάρι – Μέγκαν: Οι ευχές στον βασιλιά Κάρολο & στην Κέιτ Μίντλετον

HerNews ka

Sun: Η Μέγκαν δεν ήταν ευπρόσδεκτη όταν πέθαινε η βασίλισσα

Her News b

Ζεράρ Πικέ: «Είμαι πολύ χαρούμενος, νοιάζομαι μόνο για τους ανθρώπους που αγαπώ»

Her News b