HerNews.gr
Διεθνή

Τρελά ερωτευμένη η Τέιλορ Σουίφτ: Εθεάθη να φιλιέται με τον Μάθιου Χίλι

Επιβεβαιώνονται, όπως όλα δείχνουν οι φήμες που ήθελαν την Τέιλορ Σουίφτ ζευγάρι με τον Μάθιου Χίλι, μετά από κοινή εμφάνιση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, το ζευγάρι εθεάθη να ανταλλάσσει φιλιά την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη, σε κοινή δημόσια εμφάνισή του.

Συγκεκριμένα, πηγή που τους είδε μαζί αναφέρει: «Κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλο στο σαλόνι του εστιατορίου. Κανείς τους όμως, δεν παρήγγειλε φαγητό. Αγκαλιάζονταν και φιλιόντουσαν συνεχώς».

Η ίδια πηγή αποκάλυψε πως η Τέιλορ Σουίφτ και ο Μάθιου Χίλι δεν ήταν εντελώς μόνοι, αφού περιτριγυρίζονταν από τους άνδρες της ασφάλειάς τους.

Όταν είδαν ότι έγιναν αντιληπτοί από τον κόσμο τριγύρω, αποχώρησαν από το εστιατόριο, καλύπτοντας τους εαυτούς τους με μία ομπρέλα, την οποία και κρατούσαν μπροστά τους. Ωστόσο, παρέμειναν πιασμένοι χέρι-χέρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Πηγές από το περιβάλλον τους δήλωσαν πρόσφατα στη Sun πως το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει από τον Μάρτιο, ενώ εξήγησε πως είναι και οι δύο «τρελά ερωτευμένοι».

«Είναι πολύ νωρίς, αλλά είναι οι σωστοί άνθρωποι ο ένας για τον άλλο. Μπορεί να βγαίνουν τώρα για πρώτη φορά, αλλά και στο παρελθόν υπήρχε κάτι. Όμως, το timing δεν ήταν σωστό», αναφέρει η πηγή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα: Σε έλλειψη νερό, τρόφιμα και ρεύμα – Οι σοροί μπαίνουν ακόμα και σε φορτηγά ψυγεία για παγωτά.

HerNews ka

Maluma: Καλωσόρισε το πρώτο του παιδί με την Susana Gómez (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Κέβιν Κόστνερ: Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 18 χρόνια γάμου

Her News