HerNews.gr
Beauty

Sunkissed επιδερμίδα: Πώς να δημιουργήσετε το εφέ λίγο πριν το καλοκαίρι;

sunkissed

Όλες οι γυναίκες λίγο πριν φτάσει το καλοκαίρι αναζητούν αυτό το μοναδικό sunkissed look στο δέρμα τους προκειμένου να προλάβουν τις πολυπόθητες καλοκαιρινές διακοπές.

Αν αναζητάτε τον τρόπο να πετύχετε αυτήν την ηλιοκαμένη επιδερμίδα, εμείς σας έχουμε την απάντηση.

Sunkissed επιδερμίδα: Πώς να δημιουργήσετε το εφέ λίγο πριν το καλοκαίρι;

Αν έχεις πολύ λευκή επιδερμίδα που μαυρίζει δύσκολα, υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να πετύχεις έναν ηλιοκαμένο τόνο:

  1. Self Tanners: Τα αυτο-μαυριστικά προϊόντα είναι μια δημοφιλής επιλογή. Σήμερα, υπάρχουν πολλές φόρμουλες, όπως κρέμες, mousses, sprays και wipes, που εφαρμόζονται εύκολα και προσφέρουν φυσικό, απαλό χρώμα.
  2. Bronzer: Εάν προτιμάς τα καλλυντικά, ένα bronzer μπορεί να προσθέσει μια φυσική λάμψη στο πρόσωπό σου. Απλά φρόντισε να επιλέξεις το σωστό χρώμα για τον τόνο του δέρματός σου και εφαρμόστε το διακριτικά.
  3. Διατροφή: Κατανάλωση τροφών πλούσιων σε βιταμίνη A και λυκοπένιο, όπως καρότα και ντομάτες, μπορεί να βοηθήσει στην απόκτηση ενός φυσικού χρώματος.
  4. Προσοχή στην έκθεση στον ήλιο: Αν θέλεις να πετύχεις ένα μαύρισμα από τον ήλιο, πρέπει να προσέχεις πολύ. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο δέρμα, συμπεριλαμβανομένη των εγκαυμάτων από τον ήλιο και του καρκίνου του δέρματος. Πάντα να χρησιμοποιείς αντηλιακή προστασία με υψηλό δείκτη προστασίας SPF, να φοράς καπέλο και γυαλιά ηλίου και να περιορίζεις την έκθεση στον ήλιο κατά τις πιο έντονες ώρες της ημέρας.
  5. Gradual Tanning Moisturizers: Αυτά τα προϊόντα συνδυάζουν την ενυδάτωση με μια απαλή αυτο-μαυριστική φόρμουλα. Μπορείς να τα χρησιμοποιείς καθημερινά για να αποκτήσεις σταδιακά ένα φυσικό, μαυρισμένο χρώμα.
  6. Spray Tanning: Αυτή είναι μια άλλη επιλογή που σου προσφέρει ένα άμεσο μαύρισμα. Σε αυτή την περίπτωση, ένα επαγγελματικό προϊόν μαυρίσματος εφαρμόζεται στο δέρμα σου σε ένα σαλόνι ομορφιάς.

Hailey Bieber: Μάθαμε όλα τα μυστικά της για το φυσικό μακιγιάζ της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Meghan Markle: Tα μυστικά περιποίησης της επιδερμίδας της!

HerNewskl

Πράσινο Σαπούνι: Πως να το φτιάξεις μόνη σου

Her News

Πράσινο τσάι: Ποιες είναι οι ευεργετικές του ιδιότητες στην επιδερμίδα;

HerNewskl