HerNews.gr
Beauty

Πράσινο τσάι: Ποιες είναι οι ευεργετικές του ιδιότητες στην επιδερμίδα;

πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι περιέχει αντιοξειδωτικές ενώσεις, όπως καταλλικρίνες, πολυφαινόλες και κατεχίνες, που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και στην πρόληψη των πρόωρων σημείων γήρανσης του δέρματος.

πράσινο τσάι

Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής του δέρματος και να βελτιώσει την υγρασία του δέρματος, καθιστώντας το πιο απαλό. Το πράσινο τσάι μπορεί να βελτιώσει την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος και να βοηθήσει στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που προκαλούν τη γήρανση του δέρματος.

Επίσης, μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση των πόρων και στην αντιμετώπιση της ακμής, ενώ μπορεί επίσης να προστατεύσει το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες UV. Τέλος, η κατανάλωση πράσινου τσαγιού μπορεί να βοηθήσει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, βελτιώνοντας έτσι τη γενική υγεία του δέρματος.

Πράσινο τσάι: Ποιες είναι οι ευεργετικές του ιδιότητες;

πράσινο τσάι

Η εφαρμογή πράσινου τσαγιού στην επιδερμίδα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, καθώς οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες προστατεύουν την επιδερμίδα από τη βλάβη που προκαλείται από την ελεύθερη ριζοσπαστική δράση.

Τέλος, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των πόρων και στον έλεγχο της λιπαρότητας, καθιστώντας το κατάλληλο για επιδερμίδες με τάση για λιπαρότητα ή ακνεϊκές επιδερμίδες.

Mascara Cocktailing: Η τέλεια μέθοδος για να αποκτήσουν όγκο και μήκος οι βλεφαρίδες σας!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Lily James: Το μονόχρωμο beauty look που μαγνήτισε τα βλέμματα στα Emmys!

HerNewskl

Jelly Lips: Η νέα “ζουμερή” τάση στο μακιγιάζ που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι!

HerNews ka

Βίκυ Καγιά: Η απρόσμενη αλλαγή στα μαλλιά της είναι η μεγαλύτερη τάση του 2024

HerNews ka