HerNews.gr
Social News

Khloe Kardashian: Κάνει βόλτες με τον 9 μηνών γιό της σε καρότσι 4.900 δολαρίων!

Η Khloe Kardashian γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας με τη διάσημη οικογένειά της την Κυριακή, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από τη συγκέντρωση και μοιράζοντας σπάνια πλάνα του 9 μηνών γιου της και του Tristan Thompson, Tatum.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram Story της η Khloe Kardashian, φαίνεται να κάνει βόλτα το μωρό σε ένα καρότσι Dior που κοστίζει 4.900 δολάρια.

Η ρυθμιζόμενη τέντα του ακριβού καροτσιού καλύπτεται με το λογότυπο της μάρκας. Διαθέτει αναστρέψιμο κάθισμα και δερμάτινη λαβή, μεταξύ άλλων φανταχτερών χαρακτηριστικών.

Ο Tatum, το όνομα του οποίου κρατήθηκε μυστικό για μήνες και μόλις πρόσφατα αποκαλύφθηκε, κουνούσε τα πόδια του και “μιλούσε” καθώς η Khloe τον έσπρωχνε στο χαριτωμένο βίντεο.

Η Khloe, η οποία στο παρελθόν δημοσίευσε ένα βίντεο με την κόρη της True να παίρνει τον αδερφό της μια βόλτα με το καρότσι , μπορεί να εμπνεύστηκε το στυλ από τη μικρότερη αδερφή της Kylie Jenner.

Ο μεγιστάνας του μακιγιάζ – της οποίας η κόρη, Stormi, και ο γιος, Aire, έχουν την ίδια ηλικία με την True και τον Tatum –  έλαβε το ίδιο καροτσάκι (και μια αντίστοιχη τσάντα πάνας 3.300 δολαρίων ) στο baby shower της πριν  γεννήσει τον γιο της πέρυσι.

Η  Cardi B είναι επίσης θαυμάστρια του συγεκριμένου καροτσιού , όπως και η Karlie Kloss, η οποία αυτή τη στιγμή είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Από τότε που η Tatum γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας τον περασμένο Ιούλιο, η Khloe έχει κρατήσει τον γιο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ως επί το πλείστον.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τρύφωνας Σαμαράς: “Με τον Ηλία Ψινάκη μακριά…Δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις”

Her News b

Ariana Grande: Έκοψε τα μακριά μαλλιά της, μετά το γάμο της

Her News

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Το έπαθα λόγω ορμονών και λόγω του ότι δεν βάζω αντηλιακό στον ήλιο”

HerNewskl