HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Εύη Βατίδου για τον νέο της σύντροφο: «Καταλαβαινόμαστε με τα μάτια, είμαστε δύο μήνες μαζί»

Η Εύη Βατίδου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” όπου μίλησε για τη γνωριμία  με τον νέο της σύντροφο Ηλία Κωνσταντίνου, για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου αλλά και για το πως βλέπει πλέον τα πράγματα στη ζωή.

Αρχικά για τον νέο της σύντροφο η Εύη Βατίδου δήλωσε: «Νιώθω υπέροχα, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Γνωριστήκαμε στην Θεσσαλονίκη, δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη έγιναν όλα μαγικά. Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο αν υπάρχει χημεία μεταξύ τους, καταλαβαινόμαστε με τα μάτια, είμαστε δύο μήνες μαζί. Το πρόβλημά μας είναι η διαφορά χιλιομέτρων που μας χωρίζει».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου δήλωσε: «Δεν το σκέφτομαι πλέον και δεν μου δίνει αυτή την στιγμή κάποια κοινωνική υπόσταση. Έχω κάνει γάμο και παιδιά και νιώθω πλήρης. Με ενδιαφέρει να έχω ένα καλό άνθρωπο στο πλάι μου, να μου φέρεται ωραία και να με κάνει να αισθάνομαι καλά για αυτό που είμαι».

«Με κέρδισε ο νεότερος άντρας γιατί έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα. Οι άνθρωποι πρέπει να συμπορεύονται μαζί και να έχουν πολλά κοινά στοιχεία», είπε κλείνοντας η Εύη Βατίδου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρίκα Διαλυνά: «Έχω ένα παράπονο από τον σύζυγο μου, δεν εχει παρουσιαστεί ποτέ στο όνειρο μου»

Her News b

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Δεν μας έκαναν παρέα επειδή ήμασταν οι φτωχές της γειτονιάς και ήταν τρύπια τα παπούτσια μας»

Her News

Έφη Θώδη: Μου έχουν κάνει απιστίες και τις συγχώρεσα

Her News