HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Βουλγαράκη: Τι δήλωσε η ίδια για τη φημολογούμενη σχέση της με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη

Μετά την αποκάλυψη που έκανε χθες η εκπομπή Breakfast@Star για την Ελένη Βουλγαράκη,  ότι “‘έχει έρθει κοντά” με τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού Δημήτρη Κουρμπέλη, ο Στέλιος Δρουμαλιάς τη συνάντησε για να την ρωτήσει αυτοπροσώπως.

«Δεν υπάρχει καμία τρυφερή φιλία, είναι απλά μία φιλία. Γνωριζόμαστε με τον άνθρωπο, έχουμε συναναστραφεί, έχουμε κοινούς φίλους, αυτό! Αρχίζει και τελειώνει εκεί, τίποτα περισσότερο. Είναι ένας αξιόλογος αθλητής, έξω από όλο αυτό και είναι ακόμα πιο άβολο. Έχω πάρα πολλούς φίλους άντρες, δεν έχω σχέση με όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Βουλγαράκη η οποία έφυγε βιαστικά.

Η αποκάλυψη ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Δημήτρη Κουρμπέλη

Ο Μαρίνος Βυθούλκας μέσα από το “Breakfast@Star” αποκάλυψε ότι υπάρχουν φήμες για την Ελένη Βουλγαράκη που την θέλουν να βρίσκεται σε σχέση το τελευταίο διάστημα με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού Δημήτρη Κουρμπέλη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Kourbelis (@kourbe_21_)

«Οι πληροφορίες μας λένε ότι έχουν έρθει κοντά, είναι κάτι περισσότερο από φίλοι! Έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους κάτι πολύ φρέσκο μεν, τρυφερό δε. Είναι αρχή ακόμα, κανένας από τους δύο δεν το έχει επικοινωνήσει καθώς και οι δύο διατηρούν πολύ χαμηλό προφίλ στις προσωπικές τους ζωές», δήλωσε ο Μαρίνος Βυθούλκας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

GNTM: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του πέμπτου κύκλου – Η επίσημη ανακοίνωση του STAR

HerNewskl

Ιλάειρα Ζήση: «Λύγισε» περιγράφοντας τη στιγμή που ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι απέβαλε

HerNews ka

MasterChef Spoiler: Μαρίνα και Μαργαρίτα στον τελικό;

Her News b