HerNews.gr
Beauty

Οι καλύτερες κρέμες μαυρίσματος για σολάριουμ – Θα τις βρεις στο Magic Sun Solarium στον Πειραιά!

Μια μόλις ανάσα πριν το καλοκαίρι και το must που κάνουμε όλοι πριν βγούμε στις παραλίες, είναι να επισκεφθούμε πρώτα ένα κέντρο μαυρίσματος ώστε να προετοιμάσει το δέρμα μας πριν έρθει σε άμεση επαφή με τον ήλιο. 

Στο Magic Sun Solarium στον Πειραιά (Δραγάτση 2-4 2ος όροφος), θα βρείτε τρια μηχανήματα μαυρίσματος πάντοτε με κύριο γνώμονα την ασφάλεια και την υγειηνή κάθε πελάτη, αλλά και μεγάλη γκάμα προϊόντων από κρέμες μαυρίσματος για πρόσωπο και σώμα.

Η νέα προσφορά που τρέχει στο Magic Sun Solarium αυτό το διάστημα είναι η ιδανική για την σωστή προετοιμασία και το πιο ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα σου καθώς σου παρέχει και αρκετό χρόνο μαυρίσματος και την κρέμα που είναι απαραίτητη.

Η προσφορά του Magic Sun Solarium

Με πρόγραμμα από 120′ και πάνω, έχετε δώρο επιπλέον 20′ και μια κρέμα μαυρίσματος των 100 ml.

Στο Magic Sun Solarium στον Πειραιά, θα βρεις μεγάλη γκάμα από κρέμες μαυρίσματος, για όλες τις τσέπες και για όλα τα γούστα.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε κρέμες μαυρίσματος στο σολάριουμ

  • Διεγείρουν την παραγωγή μελανίνης                                                                                   Η διαδικασία μαυρίσματος είναι πιο γρήγορη όταν απλώνετε μια κρέμα στο δέρμα σας. Τα συστατικά της βοηθούν στην τόνωση της παραγωγής μελανίνης στο δέρμα σας που αναδεικνύει το φυσικό σας χρώμα όταν εκτίθεστε στον ήλιο ή στις ακτίνες UV. Όσο περισσότερη μελανίνη παράγεται τόσο πιο σκούρο θα γίνει το δέρμα σας
  • Αυξάνει τα αποτελέσματα μαυρίσματος κατά 60%                                                           Οι ακτίνες UV αντανακλούν το ξηρό δέρμα που δυσκολεύει το μαύρισμα. Η χρήση κρέμας ενυδατώνει το δέρμα σας αυξάνοντας τα αποτελέσματα μαυρίσματος κατά 60%. Το ξηρό δέρμα αντανακλά τις ακτίνες UV κάνοντας τη διαδικασία μαυρίσματος μεγαλύτερη εάν δεν έχετε ενυδατωμένο δέρμα.
  • Υγιές & λαμπερό δέρμα                                                                                                           Μια κρέμα θα βοηθήσει στην αύξηση της ενυδάτωσης του δέρματος που θα αποτρέψει την ξηρή και θαμπή επιδερμίδα. Η θρέψη του δέρματός σας με μια κρέμα κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μαυρίσματος θα σας βοηθήσει να έχετε ένα λαμπερό μαυρισμένο δέρμα μετά το μαύρισμα.

Τύποι από κρέμες μαυρίσματος που θα βρεις στο Magic Sun Solarium

  • Mε bronzer : Oι κρέμες με φυσικά bronzer προσφέρουν εκτός από προστασία και ενυδάτωση επιτάχυνση του μαυρίσματος και της παραγωγής μελανίνης. Είναι ενισχυμένες είτε με υαλουρονικό οξύ είτε με αλόη, έλαια κάνναβης, βιταμίνη C και άλλα συστατικά τα οποία βοηθούν.

  • Φυσική λοσιόν μαυρίσματος Bronzer: Σε αντίθεση με τα bronzer περιέχουν ριβοφλαβίνη και καραμέλα, συστατικά που έχουν τη δύναμη να παρέχουν στο δέρμα σας σχεδόν άμεσο μαύρισμα και τόνωση του χρώματος. Η φυσική φόρμουλα της κρέμας μαυρίσματος bronzer περιλαμβάνει επίσης μια πληθώρα υγιεινών συστατικών που:
    • Παρέχουν ενυδατικές δυνάμεις
    • Εξασφαλίζουν ομοιόμορφο χρωματισμό

  • Κρέμες υπεραιμίας: Οι κρέμες υπεραιμίας λειτουργούν ως επιταχυντές μαυρίσματος. Διεγείρουν τη ροή του αίματος, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της διαδικασίας μαυρίσματος.
Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα θα τα βρείτε στο Magic Sun Solarium στο κέντρο του Πειραιά, 150 μέτρα από την στάση ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ του ΜΕΤΡΟ, όπου το ευγενικό και ενημερωμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη κρέμα για τις δικές σας ανάγκες.

Δραγάτση 2-4, 2ος όροφος

Instagram: magicsun_piraeus

Facebook: Magic Sun Solarium Piraeus

Τηλ: 210 4114151

Το must του καλοκαιριού για τέλειο μαύρισμα είναι το Magic Sun Solarium στον Πειραιά!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παστέλ βλεφαρίδες: Φαίνεται ότι θα είναι το νέο trend για την άνοιξη του 2023

HerNews ka

Tiramisu hair: To must-have χρώμα μαλλιών με γεύση από το αγαπημένο μας γλυκό!

HerNewskl

Chiara Ferragni: Έκανε το πιο γιορτινό μανικιούρ λίγο πριν τις γιορτές

HerNewskl