HerNews.gr
Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το “πείραγμα” στον γιό του Κωνσταντίνο που αργούσε να ψηφίσει – «Ελπίζω να σκέφτεται μόνο τους σταυρούς»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 21 Μαΐου στο 7ο Δημοτικό Σχολείο της Κηφισιάς για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, συνοδευόμενος από τον γιό του Κωνσταντίνο που σήμερα γιορτάζει και από την κόρη του Δάφνη.

Μάλιστα να σημειωθεί πως η πρώτη φορά που ο γιός του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ψήφισε ήταν το 2019, ενώ η κόρη του Δάφνη δεν ψηφίζει ακόμη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να πειράξει τον γιό του ο οποίος μπήκε να ψηφίσει πρώτα από εκείνον αλλά καθυστέρησε πολύ στο παραβάν, με τον πρωθυπουργό να λέει αστειευόμενος : “Ελπίζω να σκέφτεται μόνο ποιους σταυρούς θα βάλει”.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την ψήφο

«Καταρχάς χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες. Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας, ψηφίζουμε για υψηλοτέρους μισθούς, για περισσότερες και καλύτερες δουλειές, ψηφίζουμε για ένα πιο αποτελεσματικό εθνικό σύστημα υγείας, για μία κοινωνία με λιγότερες ανισότητες, για μία πατρίδα πιο ισχυρή με σημαντικό ρόλο στην Ευρώπη, με προστατευμένα σύνορα»,

»Οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας, η ευθύνη για την διακυβέρνηση του τόπου περνάει σε εσάς, στους πολίτες, αλλά είμαι απολύτως σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει άλλη μια καλύτερη μέρα για την πατρίδα μας. χρόνια πολλά και καλή ψήφο», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καύσωνας: Σπάει όλα τα ρεκόρ ο υδράργυρος – Έρχεται τρίτο καυτό κύμα, θερμοκρασίες άνω των 45°C

HerNews ka

Πατέρας θύματος στα Τέμπη: «Με κρατά ζωντανό η λαχτάρα της δικαίωσης»

Her News

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο αυτοαποκαλούμενος “εξορκιστής” και ο βοηθός του

HerNews ka