HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Μενούνος: Ραγίζει καρδιές για την περιπέτεια με τον καρκίνο – «Έλεγα θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ για να τη γνωρίσω;»

Η Μαρία Μενούνος είναι εδώ και μερικές ημέρες στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της Keven Undergaro και τον πατέρα της Κώστα, καθώς έλαβε ελληνική υπικοότητα την Πέμπτη 18/5 όπως η ίδια ανακοίνωσε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Μάλιστα, η Μαρία Μενούνος σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και στην Μαρία Βλάχου για την απώλεια της μητέρας της και για τη μάχη με τον καρκίνο για δεύτερη φορά.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε ξανά την Ελλάδα και τώρα πια είμαι αυθεντική Ελληνίδα. Ήρθαμε και για τον Μαραθώνιο, θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο στον αυθεντικό Μαραθώνιο», δήλωσε αρχικά η Μαρία Μενούνος.

«Έρχεται το κοριτσάκι μας το καλοκαίρι. Το προσπαθούσαμε 10 χρόνια και τώρα ξέρω ότι η μαμά μου την έστειλε. Τώρα ήταν η ώρα», δήλωσε συγκινημένη.

Σε ερώτηση της ρεπόρτερ για το ποια ήταν τα πρώτα της συναισθήματα, όταν διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο πριν από κάποιο διάστημα, η Μαρία Μενούνος απάντησε:

«Φοβήθηκα πολύ αλλά μετά έλεγα τις προσευχές μου στο δωμάτιό μου. Έλεγα: πώς έγινε αυτό το πράγμα; Θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ για να τη γνωρίσω;»

«Το παιδί μου πρέπει να μιλάει ελληνικά. Θα είναι πιο πολύ Ελληνίδα από μένα. Δεν θα μάθει βλάχικα ελληνικά. Η μαμά μου έλεγε: θέλω πάντα να χαμογελάς. Αυτή ήταν η συμβουλή της σε μένα και το κάνω, όχι τώρα αλλά…», είπε κλείνοντας η Μαρία Μενούνος.

Μαρία Μενούνος: Είναι πλέον και επίσημα Ελληνίδα Πολίτης!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Κολέτσα: Τελικά τι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο;

Her News b

Λεωνίδας Κακούρης: Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Χουβαρδά για την αποχώρησή του από τον «Βασιλιά Ληρ»

HerNews ka

Γυναικείον Καφενείον: Ένας χώρος που βοηθά μονογονεϊκές οικογένειες και κακοποιημένες γυναίκες

HerNews ka