HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Δεν πρόσεξα τον εαυτό μου. Έκανα καταχρήσεις»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας 22/5 στην εκπομπή “The 2night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μέσα σε όλα ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αναφέρθηκε και στις καταχρήσεις που έχει κάνει κατά διαστήματα, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει προσέξει τον εαυτό του.

«Το μόνο παράπονο που θα είχε σήμερα ο Ιεροκλής θα ήταν σε επίπεδο γυμναστικής, διατροφής και καταχρήσεων. Δεν τον πρόσεξα τον εαυτό μου. Ναρκωτικά είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω δοκιμάσει. Όλα τα άλλα τα έκανα κατά καιρούς σε υπερθετικό βαθμό.

Δηλαδή και το κάπνισμα και το αλκοόλ. Το αλκοόλ έχει βέβαια πολλά χρόνια που το έλεγξα. Το φαγητό δεν χρειάζεται να το πω, φαίνεται. Και ξενύχτι. Ήταν όμως κι απολαυστικό. Όταν φτάσεις στα όρια της κατάχρησης και το μαζέψεις κάποια στιγμή, όπως με ορισμένα πάθη σου τύπου τζόγος, λες καλά που το πέρασα.

Αν σε πάρει από κάτω μετά είναι πολύ….Δεν έχω παράπονο γιατί αν εξαιρέσω την νικοτίνη και την καφεΐνη, είναι οι μόνες πια εξαρτήσεις», δήλωσε κλείνοντας ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Οι Απαράδεκτοι» επιστρέφουν!

Her News

Μπέσσυ Αργυράκη: «Είχαν πει στην κόρη μου να με προσέχει για να μην πάρω κιλά – Πήγε να μου πάρει το γλυκό νεραντζάκι από το χέρι και την χαστούκισα»

Her News

Αυτή την Κυριακή στο «Fishy», η Κύπρος έχει την τιμητική της!

Her News