HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: «Ο γάμος με τον Kanye West ήταν όμορφος, αλλά δεν μπορώ να τον βοηθήσω»

Η Kim Kardashian δεν θεωρεί τον γάμο της με τον Kanye West «αποτυχία».

Η σταρ των «Kardashians» σκέφτηκε την «όμορφη» αλλά διαλυμένη σχέση τους στο podcast «On Purpose» του Jay Shetty τη Δευτέρα, εξηγώντας ότι δεν μπορεί να «βοηθήσει» τους ανθρώπους που δεν το «θέλουν».

Αν και η Kim Kardashian δεν κατονόμασε τον πρώην σύζυγό της, μίλησε εκτενώς για το ότι στο παρελθόν είχε «διαφορετικές απόψεις» από κάποιον στη ζωή της που δεν είχε τη «δύναμη» να αλλάξει.

«Δεν μπορείς να επιβάλεις τις πεποιθήσεις σου και να το προβάλεις αυτό σε κάποιον που σκέφτεται κάτι τελείως διαφορετικό», είπε η Kardashian για τον αγώνα της να «συνυπάρξει πολύ καλά» με ένα συγκεκριμένο άτομο.

Αν και πιστεύει ότι είναι ΟΚ να υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις, λέγοντας ότι έτσι «ο κόσμος περιστρέφεται», η Kardashian ενθάρρυνε τους ακροατές να δώσουν προτεραιότητα στην ευθυγράμμιση στις ίδιες αξίες και ήθη και πράγματα στον πυρήνα τους.

Η Kim εξήγησε: «Είναι εντάξει να συνειδητοποιήσεις ότι αυτή η ζωή είναι τόσο σύντομη και θα πρέπει να πάτε και να βρείτε τους ανθρώπους που ευθυγραμμίζονται με αυτό που πραγματικά πιστεύετε».

«Δεν μπορείς πραγματικά να επιβάλεις πράγματα σε άλλους ανθρώπους», συνέχισε. «Δεν μπορείς να περιμένεις να είναι εκεί που είσαι [και] στο επίπεδό σου».

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και χώρισε το 2021. Οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον περασμένο Νοέμβριο μετά την αποτυχημένη προεδρική εκστρατεία του ράπερ, τα αμφιλεγόμενα σχόλια για τη δουλεία και τις πιο προσωπικές στιγμές.

Ο West φέρεται να είναι τώρα παντρεμένος με την υπάλληλό του στο Yeezy, Bianca Censori.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κίτι Σπένσερ: Ο φαντασμαγορικός γάμος της ανιψιάς της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Her News

Σελίν Ντιόν: Δείτε την να τραγουδά μετά από καιρό στα backstage των Grammy

HerNews ka

Queen Cleopatra: Η Αίγυπτος απαντά στο Netflix – «Πλαστογραφία, η Κλεοπάτρα είχε ελληνικά χαρακτηριστικά!»

Her News