HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Εύα Αντωνοπούλου: Όλα όσα δήλωσε μετά την αποχώρηση της από τον ΣΚΑΪ – «Νιώθω σαν να φεύγω από το σπίτι μου»

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Εύα Αντωνοπούλου, αποχαιρέτησε και επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης 31/5 τους τηλεθεατές μετά το τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ καθώς μετά από 15 χρόνια αλλάζει στέγη και μετακομίζει στο OPEN.

«Θέλω πριν αποχαιρετήσω να πω πολύ καλή επιτυχία στη διάδοχη κατάσταση, σε όλη την ομάδα που θα μείνει πίσω και στη Ρένα Φλυντζάνη που αναλαμβάνει το δελτίο από Δευτέρα ως Παρασκευή. Καλή επιτυχία και εμείς δεν λέμε αντίο, λέμε εις το επανιδείν. Να είστε όλοι καλά, μένετε συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ», είπε κλείνοντας το δελτίο ειδήσεων η Εύα Αντωνοπούλου.

Λίγο αργότερα η Εύα Αντωνοπούλου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν.

«Είναι κάτι λιγότερο από 15 χρόνια, τον Σεπτέμβρη θα τα έκλεινα. Είναι μια ημέρα με πολλή συγκίνηση και πολλή ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ. Δεν είναι εύκολοι οι αποχωρισμοί, όπως όλα τα πράγματα και στους επαγγελματικούς αποχωρισμούς είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι συναισθηματικά πολύ. Κρατάς τα πολύ όμορφα. Έχω μόνο όμορφα να θυμάμαι, μόνο δημιουργικά, άπειρες ώρες εργασίας. Φυσικά και έχουμε μιλήσει με τη διάδοχό μου, Λένα Φλυτζάνη. Είμαστε συνάδελφοι, δεν τη γνώρισα τώρα. Εννοείται με όλη μου την καρδιά της εύχομαι καλή επιτυχία.

Φαίνεται ότι είμαι λίγο συγκινημένη. Νιώθω σαν να φεύγω από το σπίτι μου και κάνω μια νέα αρχή. Λέω εις το επανιδείν.

Δεν έχω τσακωθεί με τον ΣΚΑΪ και έχουν κατανοήσει απόλυτα την επιλογή μου να κάνω μια επαγγελματική αλλαγή. Τέλειωσε το συμβόλαιο μου ένα μήνα πριν γιατί αυτά είναι διαδικαστικά. Δεν υπάρχει ειλικρινά κανένα θέμα. Δεν έχω λόγο να μην το πω, αν υπήρχε θα το έλεγα. Έχω δει τα δημοσιεύματα για το Open. Δεν είναι η ώρα αυτή. Σήμερα είναι η μέρα του ΣΚΑΪ. Αυτό το διάστημα θα ξεκουραστώ. Λέτε να κάνω καθημερινό βραδινό δελτίο; Άμα το λέτε εσείς», δήλωσε κλείνοντας η Εύα Αντωνοπούλου.

Εύα Αντωνοπούλου: Ο αποχαιρετισμός της στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ – «Δεν λέμε αντίο, λέμε εις το επανιδείν»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Χρειαζόμαστε μια σταθερή κυβέρνηση – Θα ασχοληθώ προσωπικά με το project νέο ΕΣΥ την επόμενη τετραετία»

HerNews ka

Λεωνίδας Κακούρης: Το θέατρο ήταν η διέξοδος μου για να αντιμετωπίσω τις απώλειες & να τις αποδεχτώ

Her News

J2US: Πότε θα κάνει πρεμιέρα και πόσο θα διαρκέσει το τηλεοπτικό show του Νίκου Κοκλώνη

HerNews ka