HerNews.gr
Διεθνή

Kylie Jenner: Πιάστηκε να λέει ψέματα ότι ακολουθεί τα πρωτόκολλα ασφαλείας στο εργαστήριο που κατασκευάζονται τα προϊόντα μακιγιάζ της

Η Kylie Jenner “συνελήφθη” να αψηφά τα πρωτόκολλα ασφαλείας στις εγκαταστάσεις παραγωγής μακιγιάζ της, παρά το γεγονός ότι δήλωσε διαφορετικά  πράγματα τον Αύγουστο του 2022.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Πέμπτης της εκπομπής του Hulu “The Kardashians”, η Kylie Jenner είπε ότι επισκεπτόταν την εγκατάσταση στο Μιλάνο.

Ενώ ήταν στο εργαστήριο, ήταν χωρίς γάντια και τα μακριά μαλλιά της ήταν λυτά καθώς ανακάτευε με το χέρι ένα κονσίλερ της Kylie Cosmetics. Κάποια στιγμή έβαλε ένα ποτήρι μέχρι τα χείλη της και είπε: «Θέλω να το πιω».

Σε μια άλλη περίπτωση, η Jenner χρησιμοποίησε μια σπάτουλα για να αλείψει ένα προϊόν στο πίσω μέρος των χεριών της χωρίς γάντια πριν τοποθετήσει το εργαλείο που είχε μολυνθεί ξανά στη φιάλη ζέσεως.

Άλλοι υπάλληλοι στο εργαστήριο φαίνονται να παρατηρούν τη μαμά δύο παιδιών καθώς φορούσαν πλήρη εργαστηριακό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων δίχτυα μαλλιών και μάσκες προσώπου.

Η Kylie Jenner στο παρελθόν είχε δεχτεί έκρηξη αφού δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram στις εγκαταστάσεις παραγωγής.

«Στο εργαστήριο δημιουργώντας νέα μαγεία για εσάς παιδιά, καλύτερα από ποτέ», έγραψε η Jenner μέσω Instagram τον Αύγουστο του 2022 μαζί με φωτογραφίες της στις εγκαταστάσεις.

Αρκετοί followers εξέφρασαν ανησυχίες ότι τα μακριά, μαύρα μαλλιά της Jenner θα κατέληγαν στα προϊόντα τους.

Ο προγραμματιστής καλλυντικών Kevin James Bennett μπήκε στο δικό του Instagram για να επικρίνει την Jenner και τις εγκαταστάσεις παραγωγής επειδή επέτρεψαν στον μεγιστάνα του μακιγιάζ να αλληλεπιδρά με προϊόντα χωρίς να ακολουθεί «κατάλληλα πρωτόκολλα υγιεινής».

Σε ένα σχόλιο που διαγράφηκε έκτοτε, η Kylie Jenner υπερασπίστηκε τον εαυτό της στην ανάρτηση του Bennett, γράφοντας: «Kevin — αυτή η φωτογραφία δεν τραβήχτηκε σε εργοστάσιο παραγωγής. Δεν θα παρέκαμτα ποτέ τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ούτε οποιοσδήποτε άλλος ιδιοκτήτης προϊόντων ομορφιάς».

Ωστόσο, η Jenner φάνηκε να επιβεβαιώνει ότι βρισκόταν, στην πραγματικότητα, στο εργοστάσιο παραγωγής στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι σόου, όταν είπε: «Απλώς νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να βλέπω να φτιάχνεται το μακιγιάζ μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έμιλι Ραταϊκόφσκι για Χάρι Στάιλς: «Για πρώτη φορά μετά από καιρό βγαίνω ραντεβού»

Her News

Στεφάν Ραβακλέ: Ο ανθρωπιστής φούρναρης που θέλει να γίνει βουλευτής στη Γαλλία

Her News

Τζόνι Ντεπ: Θα κάνει guest εμφάνιση στο σόου “Rihanna Savage X Fenty”

HerNews ka