HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

«Καταπέλτης» η ψυχίατρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς: «Ο κατηγορούμενος πάσχει από ναρκισσιστική διαταραχή»

Αυτά που ανέφερε η ψυχιάτρος και τεχνική σύμβουλος της οικογένειας άτυχης Καρολάιν Κράουτς, για την προσωπικότητα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και τη στάση του ακόμα και τώρα που εχει καταδικαστεί για την δολοφονία της.

Ο καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό γυναικοκτόνος της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μεταφέρθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου από τις φυλακές Κορυδαλλού για να εξεταστεί στο μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας στο πλαίσιο των πανελλαδικών εξετάσεων.

«Καταπέλτης» ωστόσο ήταν η ψυχίατρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Στη ναρκισσιστική διαταραχή ο άλλος γίνεται ο καθρέπτης μας. χρειάζομαι έναν άλλο για να μου επιβεβαιώσει ότι είμαι καλός, αρεστός. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αντέχουν την απόρριψη, η απόρριψη τους κατεδαφίζει. Λείπει η ενσυναίσθηση απέναντι στο παιδί του», είπε αρχικά στον εισαγγελέα.

«Σκοτώνει το παιδί του την περίοδο που το θηλάζει. Το παίρνει στην κηδεία που έβλεπε την μητέρα του στο φέρετρο με 40 βαθμούς. Αυτά δεν τα κάνει ένας άνθρωπος που αγαπάει το παιδί του. Ο νάρκισσος έχει μία υπεροψία και δεν αφήνει τον έλεγχο των πραγμάτων στους άλλους», συμπλήρωσε η ψυχίατρος.

Στην ερώτηση τι είναι ικανό να κάνει ένα τέτοιο άτομο, απάντησε: «όλα και τίποτα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το Πρωινό: Όπως όλα δείχνουν η Δούκισσα δεν βρήκε τον τηλεοπτικό της “βασιλιά”

Her News b

Βαγγέλης Γερμανός: «Δεν θα έγραφα τραγούδια στην Φουρέιρα, αφού τραγουδάει εγγλέζικα…»

Her News

Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Προτιμώ την Μποφίλιου από την Ζουγανέλη, δεν λαϊκίζει καθόλου»

HerNews ka