HerNews.gr
Μόδα

Tips για να βρεις το δικό σου στυλ!

Οι τάσεις που επικρατούν κάθε σεζόν στην μόδα, προκύπτουν μέσα από πολλούς παράγοντες, όπως είναι πολιτικοί, οικονομικοί και κοινωνικοί. Δεν είναι μόνο ένα συγκεκριμένο στυλ, αλλά μια ολόκληρη φιλοσοφία και ένα «παιχνίδι» με τα ρούχα, χρώματα, τα υφάσματα κ.τ.λ.

Από την άλλη πλευρά, το στυλ έχει άμεση σχέση με τη μόδα, αλλά έγκειται περισσότερο σε ατομικό επίπεδο. Είναι δηλαδή απλώς το προσωπικό στυλ της κάθε γυναίκας, ξεχωριστά. Σίγουρα αφορά και στη βιομηχανία της μόδας και εξυπηρετεί μ’ αυτό τον τρόπο τις ανάγκες της κάθε εποχής. Η δημιουργία του στυλ μας αποτελεί ένα ζήτημα που κάποιες τις βάζει στη διαδικασία αναζήτησης του και άλλες τις αφήνει πιο αδιάφορες.

Πώς θα βρεις το προσωπικό σου στυλ;

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να αποκτήσεις το δικό σου στυλ είναι να προσθέτεις στις τάσεις της μόδας, την προσωπική σου αισθητική! Για παράδειγμα μπορεί να σου αρέσουν τα πιο casual outfits, αλλά που είναι ταυτόχρονα κομψά και chic.

Πολλές γυναίκες επίσης ανανεώνουν την γκαρνταρόμπα τους με καινούρια κομμάτια, σε κάθε αλλαγή εποχής. Οι νέες αγορές μπορούν να έρθουν να προσθέσουν μια νέα οπτική στα ρούχα που ήδη έχετε.

Η αναζήτηση του προσωπικού στυλ δεν απαιτεί απαραίτητα πολλές και σύνθετες γνώσεις μόδας. Κάποιες βασικές γνώσεις και πληροφόρηση από τις κατάλληλες πηγές όπως είναι τα social media, περιοδικά και sites με θέματα που αφορούν στη μόδα και την ομορφιά γενικότερα. Από εκεί και πέρα, η φαντασία, η δημιουργικότητα και το «ταλέντο» που όλοι λίγο ή πολύ διαθέτουμε, ώστε να συνδυάζουμε με όμορφο και αρμονικό τρόπο τα ρούχα μεταξύ τους, μας βοηθούν στην υιοθέτηση του δικού μας μοναδικού στυλ.

Γιατί τόσο η μόδα, όσο και το στυλ είναι μοναδικά στοιχεία και έχουν ξεχωριστή σημασία για τον καθένα από εμάς. Όλες οι γυναίκες πειραματιζόμαστε ανά διαστήματα με το ντύσιμο μας. Το ζητούμενο εδώ είναι πώς θα εντοπίσουμε  εκείνες τις τάσεις της μόδας που μας ταιριάζουν. Έτσι θα μπορέσουμε να τις αναδείξουμε ακόμα πιο πολύ με βάση την αισθητική, το ύφος και την προσωπικότητά μας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Ρούλα Κορομηλά: Με εντυπωσιακή εμφάνιση στο fashion show του Paris Valtadoros

Her News

Οι μεγάλες τσάντες είναι ξανά στην τάση!

HerNews ka

Καλοκαιρινές εκπτώσεις: Εδώ είναι οι αγορές που αξίζουν την προσοχή σας

Her News