HerNews.gr
Beauty

McDonald Bangs: H πιο κομψή τάση του καλοκαιριού για μακριά μαλλιά

McDonald Bangs

Μία από τις πιο ανατρεπτικές και πρωτοποριακές τάσεις που έχουν εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό είναι οι “McDonald Bangs”. Αναμφίβολα, η ονομασία αυτή σας φέρνει στο μυαλό την διάσημη αλυσίδα των fast-food εστιατορίων, αλλά αυτή η τάση στην κομμωτική δεν έχει καμία σχέση με τα γεύματα!

Τα “McDonald Bangs” αναφέρονται σε ένα είδος φράντζας που διακρίνεται από την έντονη και παιχνιδιάρικη όψη της.

Η ιδέα προέκυψε από τον κομμωτή και fashion stylist της Νέας Υόρκης, John McDonald, ο οποίος αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μοναδικό χτένισμα που θα ξεχωρίζει. ΤαιMcDonald Bangs είναι μια πρωτοποριακή προσέγγιση στον κόσμο των φραντζών, με έναν διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα.

McDonald Bangs

Αυτό που κάνει το τόσο ξεχωριστό είναι η εντυπωσιακή τους διαμόρφωση.

Οι φράντζες αποτελούνται σε σχήμα του κλασικού λογότυπου της McDonald’s, με την χαρακτηριστική καμπύλη γραμμή που θυμίζει το “M”.  Ακολουθούν μια γραμμή που ξεκινά από το κέντρο του μετώπου και καταλήγει στην περιοχή των φρυδιών, δημιουργώντας ένα παιχνιδιάρικο και εκκεντρικό στυλ.

McDonald Bangs: H πιο κομψή τάση του καλοκαιριού για μακριά μαλλιά

Τα McDonald Bangs αποτελούν μια εναλλακτική λύση για όσους θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους και να προσθέσουν μια δόση πρωτοτυπίας στο χτένισμά τους. Είναι ένα χτένισμα που ξεχωρίζει και τραβά τα βλέμματα, κάνοντας τον κάτοχό του να νιώθει αυτοπεποίθηση και στυλάτος.

Για να επιτύχετε το σωστό στυλ, είναι σημαντικό να αναζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικού κομμωτή. Ο επαγγελματίας θα μπορέσει να προσαρμόσει τη φράντζα στην κατάλληλη γωνία και να δώσει το σωστό σχήμα που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

McDonald Bangs

Επίσης, θα μπορέσει να σας δώσει συμβουλές σχετικά με το πώς να διατηρήσετε  σε άριστη κατάσταση  και πώς να τις φροντίζετε σωστά.

Ορισμένες συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι οι εξής:

  1. Στεγνώστε τις με ειδική πετσέτα: Αφού λούσετε τα μαλλιά σας, είναι σημαντικό να τις στεγνώσετε με μια ειδική πετσέτα για τα μαλλιά. Απλώστε την πετσέτα πάνω στις φράντζες και πιέστε ελαφρά για να απορροφηθεί το υπερβολικό νερό. Αποφύγετε το τρίψιμο ή το σέσουλα των μαλλιών, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει φριζάρισμα ή αποσχισματικές άκρες.
  2. Χρησιμοποιήστε προϊόντα styling: Για να διατηρήσετε το σχήμα και το στυλ των McDonald Bangs, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα styling, όπως μούσι ή gel για τα μαλλιά. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα προϊόντος στις φράντζες και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα σας για να τα διαμορφώσετε στο επιθυμητό στυλ.

 

See-through bangs: H νέα τάση που μας ενθουσιάζει το καλοκαίρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Balletcore Bun: Βρήκαμε το απόλυτο χτένισμα του 2023

HerNewskl

Φαίη Σκορδά: Έκανε το πιο minimal φθινοπωρινό μανικιούρ

HerNewskl

Cameron Diaz: Οι συμβουλές της για λαμπερό δέρμα

Her News