HerNews.gr
Beauty

Cameron Diaz: Οι συμβουλές της για λαμπερό δέρμα

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, το δέρμα της Cameron Diaz συνεχίζει να λάμπει. Παρότι έχει πει ότι δεν πλένει συχνά το πρόσωπό της, ως συγγραφέας δύο βιβλίων – The Body Book και The Longevity Book, σίγουρα γνωρίζει μερικά πράγματα για την περιποίηση.

Δεν είναι περίεργο που η Γκουίνεθ Πάλτροου αναφέρθηκε στη σταρ ως «μέντορά της στην ομορφιά». Βέβαια, η Πάλτροου δεν είναι η μόνη που ξέρει τα μυστικά της. Συνεχίστε να διαβάζετε για τις χρήσιμες συμβουλές της για ένα λαμπερό δέρμα.

Διατηρεί το μακιγιάζ της φυσικό

Στην Cameron Diaz αρέσει πολύ να αναδεικνύει το λαμπερό δέρμα της διατηρώνταςομ την εμφάνισή της φυσική. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν της αρέσει το μακιγιάζ. Χρησιμοποιεί ένα μικρό πινέλο για να εφαρμόσει όλα τα καλλυντικά σε μικρές ποσότητες.

Έκοψε το κάπνισμα

Ενώ η ηθοποιός είναι πολύ προσεκτική για την υγεία της τώρα, ήταν φανατική καπνίστρια. Σύμφωνα με το βιβλίο της The Longevity Book, λέει ότι είναι το μόνο πράγμα που θα ήθελε να είχε σταματήσει νωρίτερα. «Αν είχα μια μηχανή του χρόνου και μπορούσα να επιστρέψω σε εκείνη την περίοδο της ζωής μου, δεν θα είχα ανάψει ποτέ το πρώτο τσιγάρο», γράφει. 

Δεν αγχώνεται για τη γήρανση

Η Cameron Diaz όχι μόνο δείχνει νέα, αλλά δεν αγχώνεται πότε θα γεράσει. Στο The Body Book επισημαίνει ότι πολλοί από εμάς φοβόμαστε την ιδέα της γήρανσης. Αλλά η ίδια βλέπει τη γήρανση ως μια ευλογία και ένα προνόμιο. Όπως λέει αν βάλεις τα θεμέλια για μια υγιή ζωή στα νεότερα σου χρόνια, τα μεγαλύτερα σου χρόνια μπορεί κάλλιστα να είναι μερικά από τα καλύτερα της ζωής σου.

Το θέμα που θίγει στο βιβλίο της δεν είναι να διατηρήσεις τη νεανική σου εμφάνιση. Δεν πρόκειται δηλαδή απλά για την ομορφιά. Θα πρέπει να θέλετε να νιώθετε νέες και δυνατές, όσο μεγαλώνετε.

Δίνει προτεραιότητα στον ύπνο

Η Cameron Diaz γράφει ότι περνάμε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας με το να κοιμόμαστε. Η ποιότητα αυτού του χρόνου που αφιερώνουμε στον ύπνο καθορίζει τη διάθεσή μας και την πνευματική μας ευκρίνεια. Κι αυτό ισχύει όχι μόνο το επόμενο πρωί, αλλά και τα επόμενα χρόνια της ζωής μας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Aura Derma Beauty Clinic: Οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες που θα σας κάνουν να λάμψετε στο ρεβεγίον!

HerNewskl

Πως να μυρίζετε όμορφα τους καλοκαιρινούς μήνες, ακόμα και όταν είστε ιδρωμένοι

HerNews ka

J-Beauty: Οι δύο βασικοί πυλώνες που πρέπει να γνωρίζετε

HerNewskl