HerNews.gr
Beauty

Tinting Φρυδιών: H αγαπημένη τεχνική των celebrities!

Η τεχνική του tinting φρυδιών είναι μια δημοφιλής επιλογή για να δώσετε ημιμόνιμο σκούρο χρώμα στα φρύδια σας. Με τη χρήση ειδικής βαφής, τα φρύδια αποκτούν έντονο και διαρκές αποτέλεσμα, προσαρμοσμένο στο χρώμα των φρυδιών σας για ένα φυσικό αποτέλεσμα.
Εάν επιθυμείτε ένα πιο τολμηρό look, μπορείτε να επιλέξετε έναν λίγο πιο σκούρο τόνο.

Tinting Φρυδιών

Σε σύγκριση με άλλες τεχνικές φρυδιών, η βαφή από έναν επαγγελματία είναι προσιτή και εύκολη διαδικασία σε ένα επαγγελματικό κέντρο ομορφιάς.

Εάν αναζητάτε μια πιο οικονομική εναλλακτική, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα kit βαφής στο σπίτι. Η βαφή φρυδιών είναι επίσης ασφαλής και κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών και δέρματος, με μικρό κίνδυνο λαθών.

Tinting Φρυδιών: H αγαπημένη τεχνική των celebrities!

Επιπλέον, είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί τον χρόνο που απαιτεί το καθημερινό πλάσιμο των φρυδιών ή η δοκιμή μόνιμων λύσεων. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τεχνική χωρίς τον φόβο.

Με όλα αυτά τα προνόμια που παρέχει η βαφή φρυδιών, μπορεί να ανακύψει η ερώτηση αν είστε έτοιμοι να το δοκιμάσετε και να αφήσετε τον εαυτό σας να υιοθετήσει την ημιμόνιμη φύση της. Παρακάτω θα δούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να επιτύχετε μεγαλύτερη διάρκεια στη βαφή των φρυδιών και θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για να διατηρήσετε το look.

Όταν επιλέγετε την τεχνική του tinting για τα φρύδια σας, είναι σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση που ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών και του δέρματος σας. Επίσης, αξίζει να θυμάστε ότι η βαφή δεν επηρεάζει την αύξηση της πυκνότητας των φρυδιών σας, αλλά απλά τους δίνει έναν πιο έντονο χρωματικό τόνο.

Για να διατηρήσετε την αποτελεσματικότητα της βαφής, αποφύγετε τη χρήση προϊόντων καθαρισμού που περιέχουν αντιοξειδωτικά ή απολεπιστικές ουσίες στην περιοχή των φρυδιών. 

Κοντά μαλλιά: 7 κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσετε αν θέλετε να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Pageboy haircut: Η νέα τάση που υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα!

HerNewskl

Broom Bob: To καρέ που υιοθετούν όλα τα it girls

HerNewskl

Gigi Hadid: Έκανε το πιο τολμηρό μακιγιάζ για το πρώτο ραντεβού

HerNewskl