HerNews.gr
Beauty

Κοντά μαλλιά: 7 κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσετε

Το να πάρετε την απόφαση να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά δεν είναι πάντα εύκολη. Αυτό συμβαίνει, γιατί πολλές φορές αγχωνόμαστε και ανησυχούμε πολύ για το πως θα δείχνουμε με τα κοντά μαλλιά ή ποιο θα είναι το αποτέλεσμα μετά την επίσκεψη μας στο κομμωτήριο.

Τι πρέπει να κάνουμε για αυτό; Αρχικά, μια καλή λύση αποτελεί το να βρούμε ένα αξιόπιστο και κορυφαίο κομμωτήριο με εξειδικευμένους και με χρόνια εμπειρία ειδικούς, για να κάνουν το μαλλί των ονείρων μας πραγματικότητα.

Κατά δεύτερον, είναι πάντα βοηθητικό να πηγαίνουμε στον ειδικό με κάποια φωτογραφία, κάποιο reference.

Είναι πιθανό, όταν εξιστούμε ποιο κούρεμα θέλουμε ή πώς το έχουμε φανταστεί, να κάνουμε κάποιο λάθος στη διατύπωσή μας και ο ειδικός να αντιληφθεί κάτι διαφορετικά από ότι το έχουμε εμείς στο μυαλό μας.

Έτσι, μια καλή λύση είναι να έχουμε στο κινητό μας μια φωτογραφία του κουρέματος που θέλουμε να κάνουμε.

Αν, λοιπόν, επιθυμείτε να αποκτήσετε κοντά μαλλιά, σας συγκεντρώσαμε παρακάτω τα επτά πιο εντυπωσιακά και ιδανικά κουρέματα για όμορφα κοντά μαλλιά. Ο λόγος που το κάναμε αυτό είναι γιατί καταλαβαίνουμε απόλυτα τις ανάγκες και την αγωνία που μπορεί να ενέχει μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική μας εμφάνιση.

Για αυτό, παρακάτω, θα σας παρουσιάσουμε τα επτά πιο μοντέρνα και ταυτόχρονα πάντα διαχρονικά κουρέματα που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους μαλλιών, τις ηλικίες και τα πρόσωπα. Είναι τέλεια ανεξαρτήτως της εποχής.

Κοντά μαλλιά: 7 κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσετε αν θέλετε να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά

  1. Shag

Shag

Το Shag είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα κοντά κουρέματα που μπορείτε να δοκιμάσετε, σε περίπτωση που θέλετε αποκτήσετε κοντά μαλλιά, αλλά θέλετε να νιώθετε και λίγο μήκος.

Αυτό που ξεχωρίζει το Shag από τα υπόλοιπα κουρέματα για κοντά μαλλιά που θα δούμε, είναι τα έντονα και διαφορετικά μήκη που δίνουν μια νέα διάσταση στα μαλλιά σας, δημιουργώντας όγκο και αλλάζοντας τις ισορροπίες.

Με λίγα λόγια, προσφέρει ένα διαφορετικό, πιο ενδιαφέρον είδος γεωμετρίας και ισορροπιών γύρω από το πρόσωπο. Είναι από τα κοντά κουρέματα που η προσοχή δεν πέφτει απλά στο μήκος, αλλά στη γενικότερη τεχνοτροπία του κουρέματος, το οποίο προσφέρει μια πιο messy οπτική.

2. Flob ή Bob

Το κύριο χαρακτηριστικό του Flob είναι ότι η χωρίστρα του χτενίσματός σας είναι στη μέση. Ενώ, στο bob μπορεί να είναι και στο πλαϊνό του κεφαλιού σας.

Σαν μήκος είναι κοντό και μοιάζει αρκετά με ένα κοντό καρέ, ενώ μπορείτε να το δοκιμάσετε και σε μια πιο μακριά εκδοχή. Είναι ένα εύκολο και όμορφο κούρεμα, ιδανικό για εσάς που μπορεί να μην αγαπάτε τόσο πολύ τα layers και τα διαφορετικά μήκη στα μαλλιά σας.

3. MulletMullet

Το Mullet είναι τέλειο για εσάς που θέλετε να αποκτήσετε κοντά μαλλιά, αλλά ταυτόχρονα ψάχνετε να είστε πάντα στη μόδα. Μάλιστα, από τα κουρέματα που θα δούμε είναι αυτό που έχουν δοκιμάσει περισσότερο οι διάσημες.

Σε σχέση με παλαιότερα, που το συγκεκριμένο κούρεμα ήταν και πάλι trend, το Mullet που βλέπουμε σήμερα είναι πιο σύγχρονο και μοντέρνο. Για να δημιουργηθεί το τέλειο Mullet, θα πρέπει ο κομμωτής σας να σας κόψει τα μαλλιά σας κοντά μπροστά και στα πλάγια, ενώ το μαλλί σας να είναι πιο μακρύ πίσω, καλύπτοντας τον αυχένα σας.

4. Clavicut

ClavicutΤο Clavicut είναι ένα από τα πιο μοντέρνα και ιδιαίτερα χτενίσματα και είναι η τέλεια λύση για όσες θέλετε κοντά μαλλιά, αλλά ταυτόχρονα θέλετε να τα νιώθετε και μακριά.
Συγκεκριμένα, το Clavicut φτάνει μέχρι την κλείδα σας και ενώ τα μαλλιά σας είναι κοντά, τα νιώθετε πιο μακριά.

Είναι η τέλεια λύση για όλες τις υφές, τα πρόσωπα και τις ηλικίες και ταιριάζει τέλεια σε κάθε σας εμφάνιση. Είναι ένα υπέροχο ενδιάμεσο κοντό κούρεμα, που αγγίζει την κλείδα σας δίνοντάς σας μια γλυκιά όψη.

5. Bowl BowlCharliez Theron

Ένα εύκολο, διασκεδαστικό, τολμηρό και αγαπημένο κούρεμα πολλών διασημοτήτων είναι το Bowl Cut. Στο Bowl Cut τα μαλλιά σας είναι πολύ κοντά στα πλάγια και ενώ τα από πάνω μαλλιά πέφτουν, καλύπτοντας τα από κάτω. Μπορείτε να επιλέξετε πόσο έντονη θα είναι η διαφορά αυτή και πόσο μακριά θα είναι τα μαλλιά σας στο πάνω μέρος.

6. MixieMixie

Ένας συνδυασμός ανάμεσα στο Mullet και στο Pixie είναι το Mixie, το οποίο και είναι η απόλυτη λύση αν ψάχνετε για ένα κοντό κούρεμα που έχει και λίγο νοσταλγική αίσθηση. Αυτό το κούρεμα μοιάζει σαν να έχει βγει απευθείας από τη δεκαετία του ’70 και είναι ταυτόχρονα vintage και σύγχρονο.

7. PixiePixie

Ίσως το απόλυτο κούρεμα και κοντά μαλλιά είναι το pixie, το οποίο είναι κοντό από όλες τις πλευρές χωρίς καθόλου μακρύ μήκος. Είναι ένα εύκολο κούρεμα όσον αφορά τη συντήρηση και είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, που πάμε διακοπές και θέλουμε να έχουμε πάντα ένα εύκολο και γρήγορο look, με αρκετά εύκολο styling.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Aniston: Eπανέφερε το χτένισμα από τη σειρά “Φιλαράκια”

HerNewskl

Lily Collins: Μας έδειξε τον τρόπο που έκοψε μόνη της αφελείες και είναι τόσο chic

HerNewskl

Adriana Lima: Όλα τα μυστικά ομορφιάς της πίσω από την εμφάνιση της στις Κάννες

HerNewskl