HerNews.gr
Beauty

Pageboy haircut: Η νέα τάση που υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα!

Pageboy haircut

Σύμφωνα με τους ειδικούς στο χώρο της ομορφιάς, κούρεματα όπως το bob και το shag είναι αγαπημένα των it girls και δύσκολα θα φύγουν από την μόδα. Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός , εμφανίζονται νέες εκδοχές αυτών, οι οποίες κατακτούν μεγάλη θέση στις τάσεις του 2023.

Pageboy haircut

Τα κουρέματα “Octopus” και “Jellyfish” είναι δύο φωτεινά παραδείγματα, και τώρα έρχεται το “Pageboy” να τα συνοδεύσει. Πρόκειται για ένα ρετρό στυλ, άμεσα εμπνευσμένο από τα 70’s, με το οποίο έχουν ερωτευτεί οι fashion icons της εποχής μας.

Pageboy haircut: Η νέα τάση που υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα!

Αυτό το συγκεκριμένο χτένισμα έχει ρίζες στο παρελθόν, όταν το φορούσαν μικρά αγόρια. Είναι κοντό, με εμφανείς αφέλειες και στρογγυλεμένες άκρες, αλλά προσαρμόζεται εξαιρετικά σε κάθε τύπο μαλλιών, είτε είναι ίσια, σπαστά ή curly. Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου, το κούρεμα μπορεί να προσαρμοστεί, για παράδειγμα για πιο στρογγυλά πρόσωπα, το look είναι πιο ανάλαφρο και φυσικό.

Στα 70’s, το pageboy ήταν η τελευταία λέξη της μόδας για κορίτσια και αγόρια. Οι αφέλειες, οι λεπτές στρώσεις και η ποικιλία στο μήκος είναι τα βασικά στοιχεία που δίνουν σε αυτό το κούρεμα μια σύγχρονη πινελιά. Παρ’ όλο που ανήκει στην οικογένεια των bob, τα χαρακτηριστικά του όπως οι curtain bangs και οι γυρισμένες προς τα μέσα άκρες το κάνουν να ξεχωρίζει.

Liquid bob: Το πιο μοντέρνο κούρεμα για τη γιορτή των Ερωτευμένων!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φαίη Σκορδά: Βρήκε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να αντιμετωπίσει το σπάσιμο της τρίχας!

HerNewskl

Rihanna: Πώς χρησιμοποιεί το beauty blender σύμφωνα με την makeup artist της;

HerNewskl

Lily Collins: To iconic rouge noir manicure της για τα Χριστούγεννα!

HerNewskl