HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαίρη Χρονοπούλου: «Πολύ θανατικό, δεν αντέχω. Έχω αγριευτεί»

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε για το θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη στην εκπομπή “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1 και στην Έλλη Αυξεντίου και όπως δήλωσε έχει σοκαριστεί από όλους τους θανάτους που συμβαίνουν γύρω της.

Αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου δήλωσε αναφορικά με τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη: «Τυχερός μες την ατυχία του, με την ανακοπή. Έχω πάθει απλώς σοκ με το θανατικό που έχει πέσει γύρω μου, δεν αντέχω άλλο. Πολύ θανατικό, δεν αντέχω. Έχω αγριευτεί με το θανατικό. Λυπάμαι φοβερά, δεν αντέχω άλλο. Ο ένας καταπίνει τον άλλον».

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, το απόγευμα της Τρίτης 6/6 μετά από νοσηλεία του στο νοσοκομείο Σωτηρία, από ανακοπή καρδιάς.

Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Φλωρινιώτης αντιμετώπιζε διάφορα θέματα υγείας. Τον Δεκέμβριο του 2021 μπήκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους.

Πήρε εξιτήριο αλλά λίγες μέρες μετά εισήχθη με λοίμωξη δευτέρου βαθμού στο αναπνευστικό του σύστημα, με το οξυγόνο του να είναι αρκετά χαμηλό ενώ λίγες ημέρες μετά η υγεία του επιδεινώθηκε. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζωή Κωνσταντοπούλου για Θάνο Τζήμερο: «Σεξιστική η επίθεση στη Σοφία Ζαχαράκη. Στοχοποιεί και εμένα»

HerNews ka

«Το Ναυάγιο»: Γνωρίστε 4 χαρακτήρες που τους ένωσε η μοίρα

HerNews ka

Ελένη Βιτάλη: «Είναι μπαρούφες και χαϊδέματα όσα λένε κάποιοι καλλιτέχνες περί μοναξιάς»

HerNews ka