HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ζωή Κωνσταντοπούλου για Θάνο Τζήμερο: «Σεξιστική η επίθεση στη Σοφία Ζαχαράκη. Στοχοποιεί και εμένα»

Η επικεφαλής του κόμματος Πλέυση Ελευθεριάς, Ζωή Κωνσταντοπούλου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” το μεσημέρι της Τετάρτης 28/7 και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα απαράδεκτα σχόλια που έκανε ο Θάνος Τζήμερος για την την υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη. 

«Είναι άκρως σεξιστική επίθεση. Τη γνωρίζω από όταν ήμασταν συμμαθήτριες. Θα κριθεί πολιτικά για το έργο της και αυτό που θα κάνει σε αυτό το νεοσύστατο υπουργείο», δήλωσε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Το να στοχοποιείται ένας άνθρωπος για την οικογενειακή του κατάσταση και οτιδήποτε προσωπικό είναι εντελώς άστοχο. Θα πεις ”ένα μαιευτήρας αν δεν έχει παιδιά δεν μπορεί να συνδράμει τις γυναίκες να κάνει;”.

 Έχω δεχτεί ανάλογη επίθεση, όταν ήμουν επικεφαλής της όλης προσπάθειας για την αποκάλυψη της Λίστας Λαγκάρντ, ο κύριος Βενιζέλος που τον εξέταζα μου είπε ”σας εύχομαι να τεκνοποιήσετε” και τον ρώτησα ”γιατί” και μου είπε ”έτσι, σας εύχομαι να τεκνοποιήσετε”».

«Είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να στοχοποιείς έναν άνθρωπο για αυτό», τόνισε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Τέλος πρόσθεσε: «Έχει μία σημασία το ποια ελευθεριότητα αισθάνονται κάποιοι να κανιβαλίζουν. Εννοείται ότι οι αξιολογήσεις των προσώπων πρέπει πάντοτε να είναι επί πολιτικού, επί του προσωπικού μόνο όταν αυτό επηρεάζει το πολιτικό. Σε κάθε περίπτωση η προσωπική και οικογενειακή κατάσταση ενός ατόμου δεν μπορεί να είναι κριτήριο για την πορεία τους, είτε την επαγγελματική είτε την πολιτική».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Survivor: Όλοι εναντίον του James και του Νίκου

Her News b

Ενοχλημένη η Μπακοδήμου με την έλευση της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ

Her News

«Φως στο Τούνελ»: Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 23:10 στο MEGA

Her News