HerNews.gr
Μόδα

Πόσο συχνά πρέπει να πλένετε τελικά τα τζιν σας;

τζιν

Ο Tan France έχει μια αρκετά αντίθετη άποψη όσον αφορά τη συχνότητα πλυσίματος των τζιν.

Σύμφωνα με αυτόν, προτείνει να τα πλένετε όσο το δυνατόν λιγότερο. Στην πραγματικότητα, αναφέρει ότι αυτός ο ίδιος πλένει τα τζιν του μόνο μία φορά τον χρόνο!

τζιν

Ο λόγος που προτείνει αυτήν την προσέγγιση είναι ότι το πλύσιμο συχνά μπορεί να προκαλέσει απώλεια χρώματος και φθορά στα τζιν, ειδικά αν χρησιμοποιηθούν απορρυπαντικά που περιέχουν λευκαντικά ή απομυκητιακά. Επιπλέον, η πολύ συχνή πλύση μπορεί να αλλοιώσει το σχήμα και την εφαρμογή του.

Αντί να πλένετε συχνά, ο Tan France προτείνει να καθαρίζετε τα σημεία που είναι πραγματικά λερωμένα με ένα υγρό πανάκι ή να τα αερίζετε ανάμεσα στις φορές που τα φοράτε. Έτσι, τα τζιν παραμένουν πιο ανθεκτικά και διατηρούν τη φυσική τους εμφάνιση για περισσότερο χρόνο.

τζιν

Πόσο συχνά πρέπει να πλένετε τελικά τα τζιν σας;

Φυσικά, η συχνότητα πλυσίματος  μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την προτίμηση και την καθημερινή χρήση , καθώς και την ποιότητα του υφάσματος. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις ατομικές σας συνθήκες και τις ανάγκες τους 

Εάν θέλετε να τα πλύνετε, υπάρχουν ορισμένες συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να διατηρήσετε την ποιότητα τους.

Hailey Bieber: Αυτά είναι τα αγαπημένα της σκουλαρίκια

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Η all time classic φουστα που είναι ιδανική για κάθε office look

HerNewskl

Bίκυ Καγιά: Συνδύασε με τον πιο casual τρόπο το μπεζ με το λευκό!

HerNewskl

Πως να φορέσεις με στυλ το πουλόβερ σου!

Her News