HerNews.gr
DECORNEWS

5 μυστικά για να κάνετε την υπαίθρια τραπεζαρία σας πιο άνετη & οικεία για τους καλοκαιρινούς μήνες

Η υπαίθρια τραπεζαρία είναι μια από τις χαρές του καλοκαιριού, και αν έχετε όμορφη αυλή, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τη χρησιμοποιήσετε από ένα μέρος για φαγητό στην ύπαιθρο.

Ωστόσο, μερικές φορές μια τραπεζαρία στην πίσω αυλή μπορεί να αισθάνεται λίγο άβολα σε σύγκριση με την τραπεζαρία σας μέσα στο σπίτι, αλλά το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να εγκαταλείψετε την υπαίθρια γαστρονομική εμπειρία σας και να αποσυρθείτε σε εσωτερικούς χώρους. 

1. Επιλέξτε ένα καλυμμένο σημείο

Για να δημιουργήσετε μια αίσθηση περιβάλλουσας και για να δώσετε στην τραπεζαρία σας μια ξεχωριστή, ιδιωτική ατμόσφαιρα, σκεφτείτε να προσθέσετε μια στέγη πάνω ή να τοποθετήσετε την τραπεζαρία κάτω από μια πέργκολα. Αυτό όχι μόνο θα δώσει στην τραπεζαρία μια ζεστή αίσθηση, αλλά θα σώσει και τα έπιπλα από τα καιρικά φαινόμενα.

2. Εισάγετε φωτισμό που μοιάζει με εσωτερικό

Ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μια γοητευτική πινελιά στην τραπεζαρία σας είναι με τον εξωτερικό φωτισμό. Τα αιωρούμενα φώτα όχι μόνο φωτίζουν τον χώρο αλλά δημιουργούν επίσης μια ατμόσφαιρα που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάθονται για περισσότερη ώρα. Εκτός από τα κρεμαστά φώτα, οι λάμπες είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή. Όχι μόνο προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας αλλά δημιουργούν επίσης μια απαλή και μαγευτική ατμόσφαιρα τις βραδινές ώρες. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι πολλές από αυτές τις λάμπες τροφοδοτούνται με μπαταρία, επιτρέποντας την ευέλικτη τοποθέτηση όπου θέλετε.

3. Κάντε πιο χαλαρό το τραπέζι με υφάσματα

Κάντε τα υπαίθρια καθίσματα σας ανακουφιστικά με ριχτάρια, μαξιλάρια και πολλά άλλα. Προσθέστε ένα βοηθητικό τραπεζάκι στην τραπεζαρία, συμπεριλάβετε καθίσματα με μαξιλάρια και δώστε μια νότα κομψότητας και φροντίδας στην εμφάνισή του. Τα υφάσματα εξωτερικού χώρου όχι μόνο θα προσθέσουν μια πινελιά χρώματος στο χώρο αλλά και θα δώσουν ένα υπέροχο layering, δίνοντας βάθος και διάσταση στα καθίσματά σας. 

4. Προσθέστε ένα χαλί

Όταν σχεδιάζετε την υπαίθρια τραπεζαρία, θεωρήστε αυτόν τον χώρο ως σημαντικό και πως αξίζει όλα τα καλά πράγματα ακριβώς όπως η εσωτερική τραπεζαρία σας. Μεταξύ μερικών από τα πράγματα που οι άνθρωποι παραλείπουν όταν διακοσμούν την ύπαιθρο είναι ένα χαλί. Αν και συνήθως, η ανησυχία είναι ότι ένα χαλί μπορεί να μην μπορεί να αντέξει τις καιρικές συνθήκες έξω, όταν επιλέγεται με σύνεση, αυτό το στοιχείο μπορεί να δώσει χρώμα, να καθορίσει ένα καθιστικό και να ζεστάνει το υπαίθριο σαλόνι ή την τραπεζαρία σας. Ένα χαλί από γιούτα μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για το ύπαιθρο καθώς δεν πιάνει μούχλα ούτε ξεθωριάζει εύκολα. 

5. Επιλέξτε όσο πιο άνετα καθίσματα μπορείτε

Όταν πρόκειται για μοντέρνα έπιπλα εξωτερικού χώρου , το καλύτερο στοίχημα είναι το ροτέν, το ξύλο ή η ρητίνη. Αυτά τα υλικά μπορούν να διαρκέσουν πολύ, χωρίς να σπάσουν, να ξεθωριάσουν ή να θρυμματιστούν.Θυμηθείτε να σφραγίζετε όλα τα ξύλινα έπιπλα τουλάχιστον μία φορά το χρόνο για να φαίνονται φρέσκα και καινούργια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

5 πράγματα που κάνουν πάντα οι μινιμαλιστές για να διατηρούν τακτοποιημένο το σπίτι τους

HerNews ka

Τι δεν πρέπει να κάνετε ώστε να μυρίζει πάντα όμορφα η είσοδος του σπιτιού σας

HerNews ka

Φτιάξε τις δικές σου χριστουγεννιάτικες νιφάδες και στόλισε τον χώρο

Her News