HerNews.gr
Μόδα

Layering με κοσμήματα: Οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις

Το layering με κοσμήματα θα σε αναβαθμίσει σίγουρα το look σου. Το πρώτο όμως βήμα για να το πετύχεις είναι να ξεχωρίσεις όλα σου τα κοσμήματα για τον λαιμό. Και το δεύτερο βήμα είναι να γνωρίζεις τους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις, για να μην το παρακάνεις!

Εάν γενικά έχεις επιλέξει μια ουδέτερη ή αυστηρά μονόχρωμη εμφάνιση με τα ρούχα σου, η προσθήκη κοσμημάτων μπορεί να χρησιμεύσει ως το χρώμα που σου λείπει. 

Η τάση στο layering necklaces, θέτει το ερώτημα, γιατί να φορέσεις ένα κολιέ όταν μπορείς να φορέσεις πολλά; Ωστόσο, δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να πετύχεις το σωστό συνδυασμό. Μην ξεχνάμε ότι τα κολιέ πολύ συχνά μπλέκονται μεταξύ τους, όταν φοράμε πολλά μαζί.

Αλλά μην ανησυχείς, γιατί εδώ θα σου πούμε όλα τα μυστικά για το layering.

Επέλεξε μέχρι ποιο σημείο θες να φτάνουν τα κοσμήματα

Η καλύτερη επιλογή εξαρτάται συνήθως από το ντεκολτέ σου. Τα ψηλά και τα πολύ χαμηλά ντεκολτέ είναι φυσικά το πιο εύκολο να δουλέψεις γιατί έχεις μεγαλύτερο περιθώριο. Αν δεν θέλεις όμως να τραβήξεις πολύ την προσοχή, καλύτερα οι αλυσίδες των κοσμημάτων να μην είναι πολύ μακριές.

Διαφοροποίησε τα μήκη των αλυσίδων

Αυτό που θέλεις είναι οι συνδυασμοί των κοσμημάτων να έχουν το σωστό μήκος για να ταιριάζουν με ό,τι ρούχο κι αν φοράς. Οπότε, αν έχεις ένα φόρεμα με βαθύ V ιδανικά είναι τα μακριά κολιέ.

Το τρία είναι ο μαγικός αριθμός

Αν θέλεις να κάνεις το layering με κοσμήματα να πετύχει τότε πρέπει πολύ απλά να συνδυάσεις 3 κολιέ μαζί. ! Οι μονοί αριθμοί δημιουργούν ωραία ποικιλία και σου δίνουν την επιλογή να έχεις το αγαπημένο σου μενταγιόν στη μέση. 

Οπότε να έχεις κατά νου σου το γνωστό κανόνα “less is more. Δεν χρειάζονται άπειρα κοσμήματα για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό, αλλά και σικ layering.

Πειραματίσου με τα σχήματα

Όταν κάνεις layering με μενταγιόν που έχουν διαφορετικά σχήματα, δώσε προσοχή στο πώς ταιριάζουν μεταξύ τους. Ένας τρόπος εδώ για να πετύχει ο συνδυασμός διαφορετικών κοσμημάτων είναι να βάλεις μια απλή αλυσίδα ως τσόκερ στον λαιμό σου.

4 Basic κομμάτια για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Paris Couture Week: Oι εντυπωσιακές συλλογές του οίκου Maison Margiela και της Fendi

HerNewskl

Προϊόντα ομορφιάς για επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι

Her News

Δανάη Μπάρκα: Φόρεσε το πιο glam φόρεμα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

HerNews ka