HerNews.gr
Beauty

Σχήμα φρυδιών: Ποιο είναι το σωστό για το πρόσωπό σας;

Το σχήμα φρυδιών καθορίζεται από το σχήμα του προσώπου, από το μέγεθος που έχει το μέτωπό σας, από το πιγούνι και το σαγόνι. Επειδή τα φρύδια παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση του προσώπου μας, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να τα διαμορφώνουμε. 

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η εύρεση του καλύτερου σχήματος μπορεί να απαιτεί να βγάλετε μόνο μερικές τρίχες, ώστε να δημιουργηθεί και συμμετρία. Αλλά ποιο είναι το σωστό σχήμα φρυδιών με βάση το πρόσωπό σας;

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

Το καλύτερο σχήμα φρυδιών για αυτό το πρόσωπο είναι το ανεστραμμένο τρίγωνο. Τα μάτια σας θα δείχνουν πιο μεγάλα και θα έχετε ένα πιο έντονο βλέμμα. 

Τετράγωνο πρόσωπο

Ένα τετράγωνο πρόσωπο έχει πιο ευδιάκριτες γωνίες, οι οποίες είναι ιδιαίτερα έντονες γύρω από το σαγόνι και το μέτωπο. Για αυτό το σχήμα, συνιστάται ένα πιο απαλό, αλλά όχι εμφανώς στρογγυλεμένο τόξο. Θέλουμε να παίξουμε ενάντια σε αυτές τις ξεχωριστές γραμμές έχοντας ένα πιο απαλό φρύδι, που θα μαλακώσει το πρόσωπο.

Μακρόστενο πρόσωπο

Αν έχετε μακρόστενο πρόσωπο, η απόσταση από την κορυφή του μετώπου μέχρι το κάτω μέρος του πιγουνιού είναι μεγάλη. Μπορείτε οπότε να παίξετε σε αυτή την απόσταση δημιουργώντας ένα πιο ίσιο φρύδι. 

Στρογγυλό πρόσωπο

Σε αντίθεση με το τετράγωνο πρόσωπο, οι γραμμές ενός στρογγυλού προσώπου είναι πιο απαλές και λιγότερο καθορισμένες. Έτσι αν το σχήμα φρυδιών είναι πολύ τοξωτό μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία αντίθεσης.

Οβάλ πρόσωπο

Στο οβάλ πρόσωπο οι αναλογίες είναι ισορροπημένες μεταξύ των μάγουλων και της γραμμής του σαγονιού. Εδώ θέλουμε τα κλασικά φρύδια, που σημαίνει ότι ξεκινάνε από τη γέφυρα της μύτης και σταδιακά κλίνουν σε ένα τόξο. Είναι ένα καθορισμένο τόξο, αλλά όχι αιχμηρό στην κορυφή. 

Τριγωνικό σχήμα προσώπου

Ένα τριγωνικό σχήμα προσώπου έχει μικρότερο μέτωπο. Χρειάζεστε λοιπόν ένα πυκνό σχήμα φρυδιών, που θα φέρει μια ισορροπία. Με άλλα λόγια, κάντε μεγάλα και τολμηρά σχήματα φρυδιών, μεγαλώνοντάς τα όσο περισσότερο μπορείτε και διατηρώντας τα περιποιημένα.

Μαύροι κύκλοι: Βήματα για να τους αντιμετωπίσεις

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρέπει να λούζετε τα μαλλιά σας πριν το κούρεμα;

HerNewskl

Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε τον τρόπο που εφάρμοσε το espresso make-up

HerNewskl

Hailey Bieber: Έκανε το πιο μοντέρνο τατουάζ

HerNewskl