HerNews.gr
Beauty

Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε τον τρόπο που εφάρμοσε το espresso make-up

Αθηνά Οικονομάκου

Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου μας έχει συνηθίσει σε φυσικά και ανεπιτήδευτα make-up look, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ωστόσο, το ταξίδι της στην Ίμπιζα της έδωσε την ευκαιρία να πειραματιστεί με μια εντελώς διαφορετική τάση, το espresso make-up.

Αθηνά Οικονομάκου

Αυτό το μακιγιάζ αποτελεί τη “σκληρή” εκδοχή του Latte makeup και ακολουθεί το κορυφαίο trend. Δίνει μια πιο βαθιά, σκοτεινή και σέξι προσέγγιση στο look, ειδικά εάν αναζητάτε τη grunge glam αισθητική. Για να επιτύχετε αυτή την τεχνική, θα χρειαστείτε όλες τις σκούρες αποχρώσεις του καφέ. Καφέ μολύβια, eyeliner και σκιές ματιών με shimmer ή χωρίς θα συνδυαστούν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ένα έντονο και εκθαμβωτικό βλέμμα.

Αυτό το trend ταιριάζει τέλεια σε μάτια με καστανή και μαύρη απόχρωση, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια όμορφη αντίθεση με μελί και πράσινες αποχρώσεις. Ο συνδυασμός με καστανοπράσινα μάτια δημιουργεί ένα cat eye look που τραβά τα βλέμματα.

Η βάση του espresso make-up πρέπει να είναι σε ουδέτερο τόνο, με ελαφριές στρώσεις. Σκοπός αυτού του τρόπου είναι να δοθεί έμφαση στο βλέμμα, αφήνοντας τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου με απαλές και ουδέτερες υφές. Η γνωστή μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι ήταν από τις πρώτες που δοκίμασαν αυτή τη νέα τάση των social media και το υιοθέτησε με στυλ, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά σέξι και έντονο βλέμμα.

Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε τον τρόπο που εφάρμοσε το espresso make-up

Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε τον τρόπο που εφάρμοσε το espresso make-up

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το άρωμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σακούλες κάτω από τα μάτια: 3 τρόποι για να απαλλαγείς

Her News b

Hailey Bieber: Η εκπληκτική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

HerNewskl

Ξηρότητα στα χέρια; Με αυτούς τους τρόπους θα τα ενυδατώσεις

Her News b