HerNews.gr
Beauty

Μαύροι κύκλοι: Βήματα για να τους αντιμετωπίσεις

Η διατροφή, ο τρόπος ζωής, η γενετική και η ηλικία μπορούν να παίξουν ρόλο στη φωτεινότητα των ματιών. Οι μαύροι κύκλοι επηρεάζονται από όλους αυτούς τους παράγοντες. Ωστόσο υπάρχουν μερικά βήματα που αν τα ακολουθήσεις μπορείς να μειώσεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου.

Χρησιμοποίησε ειδικά προϊόντα

Επέλεξε μια κρέμα ματιών και eye patches που έχουν βιταμίνη C, η οποία μεταμορφώνει άμεσα τα πρησμένα μάτια σε ξεκούραστα. Επίσης η καφεΐνη και η αλόη είναι δύο συστατικά που αν συνδυαστούν καταπραΰνουν την περιοχή κάτω από τα μάτια  και αφήνουν ένα λαμπερό βλέμμα. 

Μασάζ

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πόσο μπορεί να βοηθήσει το μασάζ όταν πρόκειται να δώσει στο δέρμα μια πιο φωτεινή και πιο νεανική εμφάνιση. Όταν πλένεις το πρόσωπό σου, είναι σημαντικό να καθαρίζεις πάντα με κυκλικές κινήσεις προς τα πάνω για να βοηθήσεις στη λάμψη. Η εφαρμογή προϊόντων λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Η εφαρμογή της κρέμας ματιών ταμποναριστά κάνοντας ελαφρύ μασάζ με στο δέρμα βοηθά την κρέμα όχι μόνο να απορροφηθεί, αλλά και να δώσει μια πιο φωτεινή όψη. Το μασάζ γύρω από τα μάτια βελτιώνει και τα σημάδια της γήρανσης, όπως είναι οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες.

Σπιτικές θεραπείες

Δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ την δύναμη που έχουν απλά και φυσικά προϊόντα που έχεις στο σπίτι σου. Για παράδειγμα τα αγγούρια είναι μια εξαιρετική θεραπεία για τους μαύρους κύκλους. Έχουν φυσικές ιδιότητες λεύκανσης και βοηθούν στη φωτεινότητα του δέρματος γύρω από τα μάτια. Κόψε τα αγγούρια σε χοντρές φέτες, άφησέ τα στο ψυγείο για 30 λεπτά και μετά άπλωσε τα κάτω από τα μάτια σου για 10 έως 15 λεπτά. Τα κρύα φακελάκια τσαγιού είναι ένα άλλο αποτελεσματικό σπιτικό κόλπο που χαρίζει λάμψη στα μάτια σου.

Μείνε ενυδατωμένη

Οι μαύροι κύκλοι για να αντιμετωπιστούν χρειάζονται την ενυδάτωση. Όσο λιγότερο νερό πίνεις τόσο τονίζεις τα κουρασμένα μάτια, τις ρυτίδες και άλλα σημάδια γήρανσης. Πρέπει να πίνεις 8 ποτήρια νερό καθημερινά για να έχεις μια πιο υγιή και λαμπερή όψη. 

Τι κάνει η πολλή ζάχαρη στο δέρμα σου;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Υπέροχα καλοκαιρινά χτενίσματα για τις διακοπές

Her News

Quiet Luxury Skin: Η τάση που θα κυριαρχήσει την άνοιξη του 2024

HerNewskl

Οδηγός για λαμπερά μαλλιά: Τα μυστικά πίσω από τη λάμψη

HerNews ka